logo logo
Fotbal flash

După 2 etape, Rapid obține două victorii și trece pe primul loc al clasamentului Ligii 1

24 Iulie 2021

 

Card image

După victoria obținută în urmă cu o săptămână, împotriva Chindiei, Rapidul mai face o victimă, obține o altă victorie, de data aceasta în partida disputată vineri în deplasare, cu CS Mioveni, scor 2-0, urmare a golurilor marcate de Dragoș Grigore, minutul 41 și Adrian Bălan, minutul 54.

Victoriile echipei Rapid, nu sunt întâmplătoare, Daniel Nicolae, în calitate de Președinte al clubului a avut ochi și a știut să transfere jucători utili și cu mare experiență. Ce să mai spunem de antrenorul Mihai Iosif, un antrenor băftos, un rapidist pur sânge, care a știut să facă trecerea din Liga 2 în Liga 1 și să creeze acea emulație între fanii din tribună și jocul echipei.

Se simte faptul că, între jucători, antrenori, conducerea clubului și fanii din tribună, există o încredere reciprocă și necesară. La Mioveni, Rapid a fost susținută din tribună, de peste 1000 de fani, care au cântat și încurajat echipa, pe tot parcursul partidei.

Restul echipelor care au obținut victorii în prima etapaă, este vorba de Sepsi, CFR Cluj, U Craiova și Dinamo, au jocuri tot în deplasare în etapa a 2-a. În etapa a 3-a, Rapid va evolua pe Arena Națională cu Farul Constanța, iar CS Mioveni, echipa de pe ultimul loc al clasamentului, va evolua în deplasare cu Sepsi.

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Cunoaștem programul semifinalelor la Euro 2020, Italia-Spania și Anglia- Danemarca

 

Card image