logo logo
Fotbal flash

După al 2-lea eșec la turneul final al CE- U19, Naționala României speră la un rezultat bun cu Slovacia

22 iunie 2022

 

Card image

Marți, pe stadionul MOL Aréna, al formației slovace Dunajská Streda, Naționala României U19, a fost învinsă de formația similară a Franței, scor 2-1, într-o partidă a etapei a 2-a din grupa A, din turneul final al Campionatului European U19.

Golurile au fost marcate de fundașul Andrei Coubis, pentru România, minutul 82, respectiv, Loum Tchaouna, minutul 12 și Martin Adeline, minutul 20, pentru Franța.

Partida a fost una echilibrată, prima repriză a aparținut francezilor, când au reușit să înscrie de două ori, iar pe finalul reprizei secunde, echipa României, antrenată de Adrian Văsâi, a ieșit mai mult la joc și datorită schimbărilor de jucători, au înscris un gol, după aceea au avut și un gol anulat, pentru o poziție la limită de ofsaid la Rareș Ilie.

Ultima partidă este cea decisivă pentru tinerii jucători ai României, atunci când vineri se vor confrunta cu Slovacia, meciul contând pentru etapa a 3-a. Un egal sau o victorie pentru jucătorii români, ar fi suficient pentru a prinde locul 3 în grupă, care ar duce-o la barajul pentru locul de Cupă Mondială U20, ce va fi susținut cu ocupanta locului 3 din grupa B.

În partida cu Franța, selecționerul Adrian Văsâi,, a utilizat următorii jucători: Robert Popa – Andrei Coubiș, Botond Gergely, Gabriel Dănuleasă, Alexandru Pantea (Pîrvulescu, 53) – Andrei Pandele, Dan Sârbu (Ciuciulete, 25) – Doru Andrei (Bodișteanu, 73), Nicolas Popescu (Radaslavescu, 53), Rareș Ilie – Luca Andronache (Chirițoiu, 53).

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Ucraina învinge Scoția, scor 3-1, în primul baraj de calificare la Cupa Mondială

 

Card image