logo logo
Fotbal flash

După aspectul jocului dintre U Cluj și U Craiova, scorul egal de 1-1, este echitabil

24 septembrie 2023

 

Card image

Sâmbătă pe Cluj Arena, într-o partidă contând pentru etapa a 10-a, U Cluj și U Craiova, au terminat la egalitate, după un joc plăcut, fiecare echipă și-a dorit victoria, dar scorul egal reflectă cel mai bine jocul în ansamblu.

Prima parte a meciului, le-a aparținut oaspeților, care au avut inițiativa, și-au creat câteva ocazii de gol, dar au și marcat în minutu 31, prin Nicușor Bancu, cu un șut din interiorul careului, la care portarul clujenilor, Gorcea, putea să apere.

În partea a doua a meciului, antrenorul clujenilor, Neluțu Sabău, a introdus în teren vedetele echipei, Dan Nistor și Alexandru Chipciu, iar jocul echipei s-a schimbat la 180 grade. Jucătorii Universității Craiova s-au apărat bine, până pe finalul meciului, atunci când Dan Nistor a reușit golul egalizator, în minutul 90+1, cu un șut pe jos din 12 metri.

Mai trebuie menționat că atacantul U Craiova, Andrei Ivan, a lovit cu cotul în săritură un adversar și a primit inițial cartonașul galben, dar pentru că mai avea un cartonaș, a văzut cartonașul roșu și a fost eliminat de centralul partidei Iulian Călin.

După acest rezultat, U Craiova ratează posibilitatea să urce în clasament pe locul 2, rămânând pe locul 3, cu 18 puncte. U Cluj, ocupă locul 11, cu 11 puncte. În etapa următoare, U Craiova va primi vizita echipei FC Botoșani, iar U Cluj va evolua în deplasare cu FCSB. Până atunci, urmează meciurile din grupele Cupei României, U Cluj va evolua joi cu Steaua, pe Ghencea, iar U Craiova va evolua în deplasare cu CS Tunari.

Declarația antrenorului echipei U Cluj, Neluțu Sabău, după egalul cu U Craiova

După egalul cu U Craiova, antrenorul echipei U Cluj, Neluțu Sabău, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Echipa a arătat pe finalul meciului, așa cum trebuia să arate, mai ales că jucam acasă, în fața propriilor suporteri. În prima repriză, am jucat destul de modest, n-am avut ritm, destul de timizi. Am jucat foarte lent, am ținut mult mingea, n-am jucat din 1-2 atingeri, am ajuns cu puțini jucători în preajma careului. Am pierdut mingi, i-am pus pe contraatac și Craiova a prins încredere, curaj, au reușit să și înscrie.”

„A doua repriză, a fost controlată de noi, cred că am dominat, puteam chiar să și câștigăm, dar am avut și un moment când puteam chiar să pierdem jocul. Sunt mulțumit de atitudinea pe care au avut-o jucătorii în a doua repriză. Aș fi vrut ca Dan Nistor să joace doar 30 de minute astăzi, nu s-a accidentat și trebuie să-și revină la forma anterioară. Nistor și Chipciu, sunt foarte importanți, sunt niște lideri și atunci când sunt bine pregătiți, când au ritm, pot face diferența”, a spus în încheiere Neluțu Sabău.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
P

 

Galatasaray se califică în grupele Champions League, după ce a învins Molde, scor general 5-3

 

Card image