București, 19 Ianuarie 2020

După câștigarea Super Cupei, Real Madrid revine pe Bernabeu cu victorie, în partida cu Sevilla

../Imagini-01-2020/Casemiro-dubla-cu-Sevilla

La mai puțin de o săptămână de la cucerirea Super Cupei Spaniei, în Arabia Saudită, Real Madrid revine pe Santiago Bernabéu și în prezența a peste 72 mii de spectatori, a disputat sâmbătă partida cu Sevilla, din cadrul etapei a 20-a, din La Liga, pe care a și câștigat-o, scor 2-1.

La începutul partidei, căpitanul Sergio Ramos, care nu a evoluat în partida cu Sevilla, a prezentat publicului trofeul Super Cupei, obținut după victoria cu Atletico în Arabia Saudită.

Pentru Real Madrid, au marcat Casemiro, minutele 57 și 69, în vreme ce, pentru Sevilla a marcat Luuk de Jong, min 64. În minutul 31, atunci când scorul era 0-0, Sevilla reușise să marcheze, însă golul a fost anulat după consultarea VAR, pentru un fault premergător fazei golului.

Cu cele trei puncte obținute, Real urcă cel puțin provizoriu pe prima poziție a clasamentului, cu 43 puncte. Pe locul secund trece Barcelona, cu 40 puncte, cu un joc mai puțin disputat și un golaveraj mai bun ca al Realului. Sevilla staționează pe locul 4, cu 35 puncte.

Declarația lui Zidanne după victoria cu Sevilla

Tehnicianul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane a analizat victoria cu Sevilla, la conferința de presă, de după meci, conform site-ului oficial al clubului, spunând: „Sevilla este o echipă care dacă o lași să joace, este destul de bună. În partea a doua am fost mult mai buni decât în prima parte și jocul s-a schimbat. Eram convinși de presiunea noastră pe propriul teren și că va da rezultate. Sunt fericit pentru că cele două goluri ale lui Casemiro, nu este ceva obișnuit și sunt fericit pentru el.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Getafe-Real-0-3

 

Citește și: Real Madrid învinge Getafe în deplasare și egalează la puncte Barcelona

Pe stadionul Coliseum Alfonso Perez, formația locală Getafe, a disputat partida cu Real Madrid, meci ce a contat pentru etapa a 19-a, din La Liga, scor final 0-3...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X