logo logo
Fotbal flash

După ce în Giulești a fost primit cu flori, la Ovidiu, Gheorghe Hagi și-a ținut musafirii la poartă

12 Martie 2023

 

Card image

De dragul punctelor, managerul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a ținut cu tot dinadinsul să țină fanii echipei Rapid la porțile stadionului și în ploaie, dând dovadă de lipsă de fair-play, deși tribunele nu erau populate nici la jumătatea capacității, uitând de ospitalitatea ce i-a fost rezervată pe Giulești. Gheorghe Hagi a invocat la sfârșitul partidei acei 5% rezervați oaspeților, dar și acel procent mic de simpatie, de care se mai bucura în rândul rapidiștilor, a fost șters definitiv.

Pe terenul de joc, lucrurile au decurs așa cum se și aștepta Gică Hagi, la pauză Farul și Rapid, au intrat la vestiiare cu un scor egal, 1-1. Mai întâi Rapid a deschis scorul în minutul 15, prin Antonio Sefer, cu un șut din 15 metri, iar Andrei Artean a egalat în minutul 21, cu o reluare cu capul. Golul victoriei echipei Farul, a fost marcat de Adrian Mazilu, cu largul concurs al portarului Moldovan, care a scăpat mingea în plasă.

Victoria echipei Farul este meritată, întrucât în prima repriză și-a creat mai multe ocazii de gol, cea mai mare fiind cea din minutul 37 a lui Borza, care a trimis în bara porții lui Moldovan. Apoi în minutul 13, Mazilu a avut o altă ocazie, când singur cu Moldovan, nu a putut să-l învingă.

Finalul de joc i-a găsit pe jucătorii lui Adi Mutu în atac, dominând jocul, iar pe acest fond, Gheorghe Hagi a scos din teren jucători din atac, precum Alibec, Mazilu, Munteanu și întărind mijlocul echipei și apărarea.

În prima etapă a play-off-ului, care se va disputa peste o săptămână, Farul va evolua acasă cu echipe ce se va clasa pe locul 6, una dintre echipele FCU Craiova sau Sepsi. Rapid se va deplasa la Cluj, pentru jocul cu CFR, din cadrul aceleiași etape.

Declarația lui Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid, după jocul cu Farul

Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid, a declarat după jocul cu Farul, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Ne-a mulțumit jocul, a fost unul spectaculos. Dacă în prima repriză s-a jucat pe contre și ambele echipe puteau să mai marcheze, în repriza a doua, am mutat puțin liniile mai sus, am dominat, dar și ei au avut niște situații bune, tot pe contre. Noi am încercat să egalăm, după acel gol incredibil. Moldovan este un portar cu valoare, de multe ori ne-a salvat. Suntem într-o perioadă în care șansa nu este de partea noastră, cu penalty-uri ratate în ultimele minute, cu goluri incredibile, dar bine că se termină și suntem în play-off. Vom vedea cine duce ritmul până la sfârșit.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Eugen Neagoe: Ne-a marcat gol un jucător, care nu trebuia să fie în teren în această seară

 

Card image