logo logo
Fotbal flash

După două etape, FCSB obține primul punct în grupele Conference League

16 septembrie 2022

 

Card image

Arena Națională a găzduit joi, partida dintre FCSB și Anderlecht, din cadrul grupei B, a Conference League, încheiată cu un scor alb, 0-0, după un joc dominat de jucătorii echipei conduse de pe bancă de Nicolae Dică.

Deși jucătorii belgieni, au avut posesia mai bună, cu un raport de 56/44, ocaziile de gol au aparținut jucătorilor echipei FCSB, cu un număr de 15/4. Mai putem remarca la echipa FCSB, conform statisticilor partidei, imprecizia șuturilor spre poartă, cu un raport de 10/1.

În prima parte a meciului, am consemnat câte o ocazie mare de gol, în dreptul fiecărei echipe, astfel în minutul 20, Edjouma a trimis din marginea careului, dar portarul Hendrik Van Crombrugge a respins în corner, cu o intervenție de excepție. Apoi a urmat în minutul 34, ocazia belgienilor, prin Fabio Silva, al cărui șut din interiorul careului, a fost salvat de Târnovanu, care a fost pe fază, respingând excelent.

Partida nu a avut sistemul VAR, ca de altfel toate partidele din Conference League, condusă la centru de austriacul Sebastian Gishamer, a creat unele nemulțumiri în taberele celor două formații, atunci când au pretins câte un penalti și nu le-a fost acordat. Mai precis, în minutul 28, Dawa a fost faultat destul de clar în careu, de portarul Hendrik Van Crombrugge, arbitrul fiind foarte aproape de fază.

După două etape, în clasamentul grupei B, FCSB ocupă locul 3, cu un punct. Pe primele poziții se află West Ham, 6 puncte și Anderlecht, 4 puncte. Ultima poziție este ocupată de formația daneză Silkeborg, fără nici un punct.

Declarația mijlocașului echipei FCSB, Darius Olaru, după egalul cu Anderlecht

Mijlocașul echipei FCSB, Darius Olaru, care a fost unul dintre cei mai buni jucători ai FCSB, a declarat după egalul cu Anderlecht, la canalul TV Pro Arena, următoarele: „A fost un meci dificil, cu un adversar bun, cu jucători ce au multă calitate, pasează foarte bine. I-am analizat destul de bine și am încercat să-i închidem cât putem de bine și cred eu că am reușit. Am avut și noi situțiile noastre, iar dacă eram puțin mai atenți, puteam concretiza și puteam să obținem victoria. La faza cu faultul în careu asupra lui Dawa, din teren mi s-a părut că a fost penalty. Ne-a lipsit în această seară un pic de șansă, în minutul 85, la ocazia lui Cordea.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Rapid învinge în deplasare Sepsi și trece pe primul loc al clasamentului

 

Card image