logo logo
Fotbal flash

După egalul dintre Sepsi și CFR Cluj, ultimul loc de play-off îl vom ști după jocurile ultimei etape

07 Martie 2023

 

Card image

Ultimul joc al etapei a 29-a, disputat luni la Sfântu Gheorghe, dintre Sepsi și CFR Cluj, s-a încheiat cu scorul de 2-2, rezultat ce o menține deocamdată pe Sepsi pe același loc 6, cu 42 puncte. Rămâne ca ultimul loc de play-off să fie cunoscut, după disputarea jocurilor din ultima etapă, FCSB-Sepsi și Hermannstadt- FCU Craiova. Totodată se așteaptă rezultatul de la Comisia de Apel, pentru judecarea contestației depuse de FCU Craiova, ce se va pronunța astăzi.

Cu 60 puncte, CFR Cluj rămâne pe locul 2, cu un singur punct în spatele echipei Farul și cu 6 puncte peste FCSB. În rultima etapă a sezonului regular, CFR Cluj va disputa luni, derby-ul local cu U Cluj, o echipă în creștere de formă sub comanda lui Neluțu Sabău.

Prima repriză a aparținut formației CFR Cluj, care la pauză, a intrat la cabine cu avantaj, scor 2-1, portarul Scuffet nu a avut practic ce apăra, în afara golului primit din minutul 11. În partea secundă, cu antrenorul Dan Petrescu aflat în tribune, întrucât a fost suspendat, jucătorii CFR-ului au cedat inițiativa, iar cei de la Sepsi au reușit să înscrie golul egalizator. Cea mai mare ratare a meciului, a fost cea a lui Nicolae Păun, din minutul 81, trimițând din doi metri peste poartă.

Golurile din jocul disputat pe Arena Sepsi OSK, au fost marcate de Mark Tamas, '11 și Pavol Safranko, '74, pentru Sepsi, respectiv, Yuri Matias, '32 și Rangelo Janga, '36, pentru CFR Cluj. Rezultatul final de pe tabela de marcaj, reflectă raportul de forțe de pe teren, al unui joc viu disputat, oricare dintre cele două echipe și-ar fi dorit victoria. Dacă CFR Cluj învingea, trece pe primul loc al clasamentului, iar Sepsi în cazul unei victorii, era matematic calificată pentru play-off.

Declarația mijlocașului echipei CFR Cluj, Ciprian Deac, după egalul cu Sepsi

După egalul dintre Sepsi și CFR Cluj, mijlocașul echipei clujene, Ciprian Deac, a delcarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Eu cred că prima repriză a fost a noastră, iar în cea de-a doua, ne-au presat, având nevoie de victorie. Știam că vor veni peste noi, dar din păcate, n-am reușit să menținem acel avantaj de un gol și eu cred că rezultatul este echitabil. Noi am încercat să conservăm rezultatul, echipa noastră arată foarte bine fizic, ne-am descurcat foarte bine în ultimele meciuri. Meciul următor cu U Cluj, va fi unul frumos, meci al Clujului, pe care toată lumea îl așteaptă și așteptăm să fie o sărbătoare la Cluj.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Deși au avut om în plus, CFR pierde prima manșă cu Lazio, din optimile Conference League

 

Card image