logo logo
Fotbal flash

După egalul obținut cu Rapid, Chindia întrerupe seria de 7 victorii consecutive ale acestora

30 Aprilie 2022

 

Card image

Vineri, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, Chindia a terminat la egalitate, scor 0-0 cu Rapid, într-un joc al etapei a 7-a, din play-out-ul Ligii 1. După acest rezultat, echipa Rapid, continuă să ocupe prima poziție a clasamentului, cu 39 puncte, indiferent de rezultatul partidei dintre CS Mioveni și FC Botoșani.

Partida a fost una echilibrată, cu ceva mai multe faze de poartă în prima parte a meciului, atunci când Chindia a avut două situații de gol prin Chamed, minutul 14 și Daniel Florea, minutul 33, iar Rapid a avut o fază controversată în careul târgoviștenilor, în minutul 38, când au reclamat un penalty, la un fault în careu asupra lui Morais.

În partea a doua a meciului, ambele echipe nu și-au neglijat apărările, pentru a nu fi surprinse pe contraatac. Jucătorii lui Emil Săndoi s-au apărat de multe ori cu toată echipa, așezată pe două rânduri și nu au mai contat deloc pe fazele de atac. Rapid a avut câteva situații de a marca prin Rareș Ilie, minutul 68 și Pănoiu, minutul 87.

Rezultatul pare să mulțumească ambele formații, Chindia mai speră să evite locul de baraj, așteptând ca CS Mioveni sau FCU Craiova să piardă, cel puțin una dintre ele, câte două jocuri, din cele trei pe care le mai au de disputat, iar ei să învingă în deplasare Sepsi și în ultima partidă de pe Ilie Oană, Gaz Metan. În schimb, Rapid pentru a termina pe prima poziție, îi este necesară o singură victorie din jocurile cu CSU Craiova, de pe Giulești sau cu CS Mioveni, din deplasare.

Declarația antrenorului echipei Rapid, Adrian Mutu, după egalul cu Chindia

Antrenorul echipei Rapid, Adrian Mutu, a declarat după egalul cu Chindia, la canalul TV Orange Sport, următoarele: „Situația este la fel ca până acum, nu face nicio diferență. A fost un meci dificil, așa cum anticipam, cu o echipă care s-a închis practic cu toți jucătorii în fața careului. Ne-a lipsit doar golul astăzi, ca să puteam să câștigăm. În rest, cred că după prima repriză, în care lucrurile au fost echilibrate, repriza a doua am dominat-o clar și probabil și meritam să câștigăm. A contat și calitatea gazonului, pentru că uneori mai faci o preluare în plus și pierzi un timp. Era important ca noi, să schimbăm mingea de pe o parte pe alta cu viteză, pentru a-i putea surprinde.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

CFR Cluj, la a treia înfrângere în actuala ediție de campionat, scor 2-3 cu U Craiova

 

Card image