logo logo
Fotbal flash

După eșecul din partida cu U Craiova, Dinamo este la a 7-a înfrângere consecutivă

28 septembrie 2021

 

Card image

Etapa a 10-a din Liga 1, s-a încheiat luni pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, cu partida dintre Universitatea și Dinamo și încheiată cu scorul etapei, de 5-0. Dinamo a jucat în inferioritate numerică, încă din minutul 16, după ce, fundașul Giafer a văzut cartonașul roșu.

Echipa condusă de pe bancă de Laurențiu Reghecampf, a întâlnit un Dinamo resemnat, datorită situației din clasament, venind după 6 eșecuri consecutive și fără un antrenor principal pe bancă. Golurile au fost marcate de Lyes Houri, 18 (pen); Andrei Ivan, 52; George Câmpanu, 58; Mihai Căpățână, 62 și Jovan Markovic, 90. Atacantul craiovenilor, brazilianul Gustavo, nu a fost pe lista marcatorilor, întrucât a ratat ocaziile mari avute în minutele 2 și 22.

În etapa următoare, U Craiova va evolua duminică în derby-ul Craiovei cu echipa condusă de pe bancă de Adi Mutu, FCU Craiova. Dinamo în schimb, va evolua pe Ștefan cel Mare, cu UTA Arad, având un meci destul de greu, ținând cont de forma de moment prin care trec jucătorii lui Laszlo Balint. În clasament, după 10 etape, U Craiova se poziționează pe locul 7, cu 16 puncte, în vreme ce Dinamo, rămâne în continuare pe locul 15, cu 6 puncte.

Reacția antrenorului echipei U Craiova, Laurențiu Reghecampf, după victoria cu Dinamo

Antrenorul echipei U Craiova, Laurențiu Reghecampf, a declarat după victoria zdrobitoare cu Dinamo, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Nu mă așteptam la un asemenea scor. M-am gândit că o să avem un meci foarte greu, mă gândeam că se vor mobiliza, mai ales că joacă cu U Craiova. Din păcate, i-am prins pe Dinamo, într-un moment mai nefericit pentru ei, dar în același timp, trebuie să spun și felicitări jucătorilor mei, care au făcut presiune 90 de minute, i-au împins să facă anumite greșeli. Am avut și foarte multe ocazii, pe care nu le-am fructificat, mă gândesc în primul rând, în minutul 2, Gustavo ratează o ocazie foarte mare. Așa cum le-am spus și la pauză, se joacă prea mult cu ocaziile și în anumite meciuri, s-ar putea ca fotbalul să ne pedepsească.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

În deplasarea de la Skopje, România a obținut numai un singur punct cu Macedonia de Nord

 

Card image