logo logo
Fotbal flash

După jocul din deplasare cu U Craiova, Farul înregistrează prima înfrângere

06 septembrie 2022

 

Card image

În ultima partidă a etapei a 9-a, disputată luni la Turnu Severin, U Craiova a reușit victoria cu scorul de 4-3, în partida cu Farul Constanța. După un început slab de partidă, în minutul 33, Farul avea deja pe tabela de marcaj scorul de 3-1 și puțină lume mai spera că U Craiova ar fi putut să răstoarne rezultatul și să câștige partida.

Pentru U Craiova, au marcat Jovan Markovic, minutele 27; 67; Andrei Ivan, minutul 44 și Dan Nistor, minutul 71. Golurile echipei Farul, au fost înscrise de Vlad Morar, minutul 2 și Gabi Torje, minutele 33 și 41. Mai trebuie spus că, golul lui Dan Nistor a fost marcat din lovitură liberă, excelent executată, după ce portarul Farului, Aioani a gafat, încercând să boxeze mingea cu o singură mână, iar golurile lui Torje, au fost urmare a două loburi peste portarul Lazar, care nici el nu a prins o zi tocmai bună.

În ultimul minut al prelungirilor partidei, Farul putea egala prin Louis Munteanu, dar portarul Lazar și-a salvat echipa, printr-o intervenție curajoasă. Ocazia de gol a lui Munteanu, a fost singura în repriza secundă pentru jucătorii echipei Farul, jocul fiind de nerecunoscut, față de evoluția din prima parte a meciului.

După victoria cu Farul, U Craiova ocupă în clasament locul 5, cu 14 puncte, iar Farul ocupă locul 2, cu 18 puncte, la 3 puncte în spatele liderului Rapid. În etapa a 10-a, U Craiova va evolua duminică în deplasare cu CFR Cluj, iar Farul va primi în aceiași zi, vizita echipei FC Argeș.

Declarația antrenorului echipei Farul, Gheorghe Hagi, după eșecul cu U Craiova

Antrenorul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat după prima înfrângere din această ediție de campionat, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „După golul de 3-2, iar din acel moment, Craiova a început să creadă. Din păcate n-am gestionat ultimele 5 minute cum trebuia, am fost deconectați. După aceea, la pauză am vorbit, am încercat să facem lucrurile, dar din păcate, au presionat mai mult și ușor-ușor, au venit golurile. În seara asta, probabil atât am meritat. Fotbalul îți arată atât calitățile cât și defectele. După 3-1, nu a mai fost aceiași atitudine și determinare, cum trebuia să fie. Noi trebuia să ne facem jocul nostru, cu minge, fără minge, timp de 90 de minute. Felicit Craiova, bravo ei, au crezut, au muncit. Cei care au intrat, n-au adus nimic în plus, ce trebuia să aducă, prospețime, dar asta este. Câteodată cei care au intrat, au făcut bine, câteodată, asta este. Nu trebuia să pierdem acest meci, trebuia să câștigăm, restul nu mă interesează.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Benfica are avantaj după prima manșă a play-off-ului Champions League, în fața echipei Dinamo Kiev

 

Card image