logo logo
Fotbal flash

După jocul slab cu CS Mioveni, Rapidul trebuie să se mulțumească și cu un egal

28 Noiembrie 2021

 

Card image

Pe finalul de sezon care se apropie, jucătorii echipei Rapid, nu mai au aceiași determinare din prima parte a competiției, par obosiți, fapt ce se consemnează în rezultatele obținute.

În partida cu CS Mioveni, disputată sâmbătă, egalul obținut este totuși un rezultat bun, ținând cont de jocul echipei, numai neșansa argeșenilor a făcut ca Rapid să nu se întoarcă de la Mioveni fără nici un punct, dacă ne gândim la marea ocazie din ultimul minut de joc, atunci când Sanoh, singurul cu portarul nu a reușit să marcheze golul victoriei.

CS Mioveni a deschis scorul prin Alexandru Buziuc, în minutul 16, iar golul egalizator al echipei Rapid, a fost marcat în minutul 57, de Cătălin Hlistei. După acest rezultat, Rapid ocupă provizoriu locul 4 în clasament, cu 28 puncte, iar CS Mioveni, cu 17 puncte, ocupă locul 12.

În următoarea etapă, Rapid se va deplasa sâmbăta viitoare la Ovidiu, pentru jocul cu Farul, ambele echipe tind să obțină puncte, pentru clasarea pe loc de play-off. Echipa CS Mioveni, va evolua duminica următoare tot acasă, cu Sepsi.

Declarația fundașului chipei Rapid, Dragoș Grigore, după egalul obținut cu CS Mioveni

Fundașul echipei Rapid, Dragoș Grigore, a declarat după egalul obținut cu CS Mioveni, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „În seara asta, cred eu că, meciul a avut două reprize diferite. O primă repriză, în care am avut probleme, n-am reușit să ne regăsim, însă în partea a doua, a fost cu totul și cu totul alta. Este adevărat că pe finalul meciului, o greșeală a mea în încercarea de a ieși cu mingea la picior, putea să ne coste. Până la urmă, cred că este un rezultat echitabil. Dacă stăm și privim în urmă, ar fi trebuit să avem câteva puncte în plus. Au fost neatenții, greșeli individuale, care sunt de copii și juniori uneori. Încercăm să învățăm din aceste greșeli și să nu le mai repetăm, fiindcă se apropie sfârșitul și ne interesează să ne îndeplinim obiectivul. Obiectivul meu personal, este clasarea în play-off. Istoria ne obligă să ne dorim mai mult și avem valoarea și jucătorii necesari pentru a ocupa unul din primele 6 locuri.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Rapid obține trei puncte cu Academica Clinceni și termină turul de campionat pe loc de play-off

 

Card image