logo logo
Fotbal flash

După succesul cu ultima echipă clasată, Farul se distanțează la 8 puncte în fruntea clasamentului

05 noiembrie 2022

 

Card image

Farul Constanța a întâlnit vineri pe propriul teren, formația CS Mioveni, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 17-a din Superligă, la capătul căreia a obținut cu greu o victorie strânsă, scor 2-1. Golul victoriei a fost marcat cu 5 minute înaintea fluierului finalului de meci al arbitrului Rareș Vidican.

Evoluția scorului a fost următoarea: Alexi Pitu a deschis scorul în minutul 29, pentru Farul, apoi oaspeții au egalat în minutul 42, prin Nicolae Carnat, iar golul victoriei formației lui Gheorghe Hagi, a fost marcat de Luca Andronache, minutul 85.

Situația la polii clasamentului, după acest rezultat, este diametral opusă, Farul ocupă locul 1, cu 40 puncte, cu 8 puncte peste ocupanta locului 2, Rapid, iar CS Mioveni, cu 8 puncte, ocupă ultimul loc al clasamentului, cu 8 puncte mai puțin față de grupul de trei echipe aflate pe locurile 13, 14 și 15, Chindia, FCU Craiova și respectiv UTA Arad.

Odată cu schimbarea antrenorului la CS Mioveni, Flavius Stoican fiind demis de la CS Mioveni și numirea lui Marius Stoica, s-a observat o îmbunătățire a jocului echipei argeșene, fiind la 5 minute distanță de producerea unei surprize, în fața liderului campionatului.

Gabriel Torje a fost numit omul meciului în această partidă, fiind coautor la cele două goluri ale echipei constănțene. Torje reușise să marcheze în minutul 49, dar golul a fost anulat după analiza VAR, pentru ofsaid. La fel s-a anulat și echipei din Mioveni un gol, marcat de Nicolae Carnat, minutul 38, tot după analiza VAR.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Inter a obținut 4 puncte, după dubla cu Barcelona, în grupa C din Champions League

 

Card image