logo logo
Fotbal flash

După umilința cu Muntenegru, selecționata României nu mai poate invoca nimic!

15 iunie 2022

 

Card image

Selecționata României a pierdut lamentabil pe stadionul Giulești, în etapa a 4-a din Liga Națiunilor, în fața echipei Muntenegru, scor 0-3 și nu mai poate invoca nimic, tereneul de joc a fost excelent, chiar după ploaia torențială care s-a abătut deasupra Bucureștiului, fanii din tribună i-au susținut frenetic până la 2-0 pentru Muntenegru, dar jucătorii au evoluat cu gândul la vacanță, fără vlagă, apatici și au pierdut toate duelurile cu jucătorii adverși.

Atacantul echipei Muntenegru, Stefan Mugosa, a fost autorul celor trei goluri, în minutele 42, 56 și 63. În vârstă de 30 ani și 183 cm, Stefan Mugosa evoluează în prezent la clubul Incheon United FC, din Coreea de Sud.

Criticile fanilor din tribune și nu numai, au fost și sunt pe deplin justificate, trebuie extirpat răul de la rădăcină, pentru a spera la ceva rezultate în fotbalul românesc la nivel de Națională. Cel mai vehement a fost apostrofată conducerea FRF și din tribune s-a strigat demisia, sau plecați cu toții!

Dacă îi luăm pe rând pe fiecare jucător care a evoluat cu Muntenegru, niciunul nu s-a remarcat, portarul Florin Niță a greșit la cel puțin un gol, Vlad Chiricheș a avut o evoluție cu multe gafe, din care una colosală, în care putea să dea un autogol, Cristi Manea, neatent în multe situații, cu pase la adversar, Octavian Popescu a avut o evoluție slabă, la fel și Marius Ștefănescu. Talia echipei selectate de Edi Iordănescu a fost una destul de neadecvată față de masivii jucători ai Muntenegrului.

Cele trei puncte obținute cu Finlanda, în urmă cu trei zile, pe același stadion au fost întâmplătoare, echipa a tremurat pe finalul partidei la acțiunile de atac ale finlandezilor și numai șansa a făcut să obținem victoria, jocul a fost tot destul de slab. Locul 4 în grupă, o va conduce pe România la retrogradare în noua ediție a Ligii Națiunilor, în Liga C. Totodată în clasamentul FIFA, ce va fi publicat în jurul datei de 23 iunie, România va coborî vertiginos. În prezent ocupă locul 48 și va pierde cel puțin 5-6 locuri.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Cu Mourinho pe bancă, AS Roma câștigă trofeul primei ediții al UEFA Conference League

 

Card image