După un joc excelent, Dinamo se întoarce cu toate punctele de la Ovidiu

București, 03 Mai 2021

../Imagini-05-2021/Viitorul-Dinamo-1-2

Ultima partidă a etapei a 5-a, din play-out-ul Ligii 1, dintre FC Viitorul și Dinamo, disputată duminică la Ovidiu, s-a terminat cu victoria dinamoviștilor, scor 2-1, ceea ce reprezintă o gură de oxigen pentru trupa lui Dusan Uhrin, în lupta de salvare de la retrogradare.

La ora începerii partidei, se cunoșteau rezultatele celorlalte contracanditate, iar Dinamo pornea de pe poziția a 9, cea de retrogradare directă. Printr-o mobilizare exemplară, dinamoviștii au obținut victoria pe terenul unei alte contracandidate, FC Viitorul, astfel că ultimele 4 etape rămase de disputat în play-out, vor fi tot mai interesante de urmărit, întrucât pentru cele 4 locuri din coada clasamentului, se bat 8 echipe.

Evoluția scorului de pe stadionul din Ovidiu, a fost următoarea: Pentru Dinamo a înscris mai întâi mijlocașul Jonathan Morsay, în minutul 62, apoi masivul fundaș Raul Albentosa, a ridicat scorul la 2-0, în minutul 73. Pentru FC Viitorul, singurul gol a fost înscris de Jo Santos, în minutul 88. La numai 4 minute după deschiderea scorului, cei de la FC Viitorul puteau egala, prin Babunski, care a trimis mingea în bara porții lui Eșanu.

În etapa viitoare, FC Viitorul se va deplasa la Mediaș, pentru jocul cu Hermannstadt, iar Dinamo va juca la Iași cu Politehnica, ambele partide sunt programate a se disputa miercuri. Echipele care vor câștiga, își vor crește șansele de salvare de la retrogradare sau de evitarea jocurilor de baraj pentru menținerea în Liga 1.

Declarația mijlocașului Deian Sorescu (Dinamo), după succesul cu FC Viitorul

După victoria obținută cu FC Viitorul, căpitanul echipei Dinamo, Deian Sorescu, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Ne-am făcut un cadou frumos, atât nouă cât și suporterilor și sper să continuăm așa, știind că orice meci trebuie tratat ca o finală. Nu are importanță cine dă pasă de gol sau cine marchează, important este să luăm cele trei puncte, pentru că am suferit mult. Am avut meciuri în care am jucat extraordinar și am luat gol din prostie, să zic așa. A venit și momentul nostru, avem două victorii la rând, trebuie să ne adaptăm și să rămânem cu picioarele pe pământ. Am știut cum joacă cei de la FC Viitorul, știam ce joacă și din fericire, ne-a ieșit în seara aceasta.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X