logo logo
Fotbal flash

După un joc spectaculos din etapa a 8-a, UTA și Rapid și-au împărțit punctele

11 septembrie 2021

 

Card image

Spectacol total au oferit echipele UTA Arad și Rapid, atât în teren cât și în tribune, în partida disputată vineri, pe stadionul Francisc Neuman, încheiată la egalitate, scor 2-2, care este un rezultat echitabil. Ciudată a fost decizia celor din conducerea FRF, care au anunțat cu trei ore înaintea partidei, decizia de suspendare a antrenorului echipei Rapid, Mihai Iosif.

Prima repriză a aparținut echipei Rapid, care a reușit să intre la vestiare cu un scor de 2-0, urmare a golurilor înscrise de Alexandru Albu, minutele 16 și 21. În partea a doua a meciului, arădenii au echilibrat jocul, pe fondul unei retrageri în apărare a rapidiștilor, reușind să egaleze, în minutele 82 și 86, prin Ioan Hora (pen) și respectiv, Liviu Antal.

În afara golurilor marcate, Rapid a mai avut o situație clară de gol, în minutul 27, prin Alexandru Albu, însă portarul echipei UTA, Florin Iacob a reușit să respingă. Și cei de la UTA, au avut în repriza secundă o mare ocazie, prin Ioan Hora, în minutul 57, care a trimis în bara transversală.

După acest rezultat, echipa Rapid, are 17 puncte și își păstrează în continuare locul 2 în clasament, iar UTA rămâne în continuare cel puțin provizoriu, pe locul al 3-lea, cu 15 puncte. În etapa următoare, Rapid va evolua vineri, acasă cu Gaz Metan, iar UTA se va deplasa la Sfântu Gheorghe, pentru jocul cu Sepsi.

Reacția mijlocșului echipei Rapid, Alexandru Albu, după egalul cu UTA

Autorul celor două goluri ale echipei Rapid, Alexandru Albu, a declarat după jocul cu UTA, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Îmi pare rău pentru acea ratare, pentru că dacă făceam 3-0, sunt sigur că meciul se termina, dar și așa, eu zic că am controlat meciul, pe final, cred că vre-o 20 de minute, s-a urcat UTA peste noi, nu știu de ce am cedat așa terenul. Iarăși am cedat terenul, la fel ca în meciul trecut și trebuie să muncim mai mult la antrenament, să ne îmbunătățim jocul. Le mulțumesc fanilor echipei UTA pentru presiune, pentru că mi-au făcut un bine. A fost un șoc pentru noi, vestea că antrenorul nostru nu poate sta pe bancă. I-am simțit lipsa, dar nu putem să comentăm sau să spunem ceva. Până la urmă, este bun și un punct, rezultatul este echitabil. Avem două meciuri acasă, trebuie să ne pregătim foarte bine și să mergem la victorie la ambele meciuri.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

După victoria cu FC Argeș din etapa a 6-a, CFR Cluj are punctaj maxim

 

Card image