v
logo logo
Fotbal flash

După un meci spectacol al etapei a 6-a, Rapid învinge Farul, scor 3-1

21 august 2023

 

Card image

Înaintea partidei de pe Giulești, dintre Rapid și Farul, disputată duminică, ambele combatante veneau după cîte două eșecuri consecutive. Jucătorii echipei Rapid s-au reabilitat în relația cu fanii din tribune și au reușit o victorie concludentă, după partida cu Farul, scor final 3-1.

Pentru Rapid, au marcat Emmeres, minutul 34, Dugandzic, minutul 38 și Ioniță, minutul 89. Singurul gol al formației antrenate de Gheorghe Hagi, a fost înscris de Mazilu, minutul 79. Cele mai frumoase goluri au fost cel al lui Mazilu și al lui Emmers, cu șuturi splendide din afara careului.

Singura perioadă de dominare a echipei Farul, a fost la mijlocul primei reprize, atunci când la scorul de 0-0, a avut două mari ocazii de gol la poarta lui Moldovan, în același minut 17 și în care portarul echipei Rapid și al Echipei Naționale a respins formidabil, la șuturile lui Grameni din marginea careului și al lui Carnat, din poziție singur cu portarul.

În partea a doua a meciului, Gheorghe Hagi a făcut schimbări în echipă, pentru a-și menaja câțiva jucători titulari, pentru meciul de joi din Conference League, de la Ovidiu, cu HJK Helsinki, cum ar fi Artean, Kiki, Grameni și Sali.

După acest rezultat, Rapid ocupă în clasament locul 6, cu 8 puncte, din 6 jocuri disputate, în vreme ce, Farul ocupă poziția a 10-a, cu 6 puncte, din 5 jocuri. În etapa a 7-a, Rapid va juca pe Ion Oblemenco cu FCU Craiova, iar Farul va evolua la Ovidiu cu U Craiova.

Declarația antrenorului echipei Rapid, Cristiano Bergodi, după succesul cu Farul

După victoria cu Farul, antrenorul echipei Rapid, Cristiano Bergodi, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Vreau să felicit băieții, pentru că au jucat foarte bine. A fost un meci de luptă, bun, plăcut, iar în prima repriză a avut multă intensitate. Noi am avut o ocazie în primele 11 minute, după care au venit ocaziile lor, iar Horațiu a fost senzațional. Borza (aflat la debutul în echipă) este un jucător bun, cu experiență și nu intră în panică când are mingea, a avut acea siguranță. Și alți jucători au evoluat foarte bine, cum ar fi Emmers. Toți s-au dăruit, au avut ambiție. Cred eu că, suporterii sunt foarte mulțumiți. Este bine că băieții s-au liniștit și s-au focusat pentru ceea ce trebuie.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

CFR Cluj și Adana Demirspor, au remizat în prima manșă a turului al 2-lea din Conference League

 

Card image