logo logo
Fotbal flash

După victoria clară cu Farul, FCSB continuă cursa de urmărire a liderului CFR Cluj

26 Aprilie 2022

 

Card image

Luni la Ovidiu, în ultima partidă a etapei a 6-a din play-off-ul Ligii 1, FCSB s-a impus, împotriva echipei Farul, antrenate de Gheorghe Hagi, cu un categoric scor de 4-0, urmare unei replici destul de palide a dobrogenilor.

Golurile au fost marcate de Florin Tănase, care a realizat un hattrick, în minutele 24; 40 (pen); 67 și Darius Olaru, minutul 34. Cel mai facil gol al lui Tănase, a fost cel din minutul 67, atunci când portarul Aioani, i-a pus o minge pe tavă, iar atacantul FCSB nu a avut altceva de făcut decât să înscrie în poarta goală, din marginea careului. Cu cele trei goluri marcate, Florin Tănase conduce în clasamentul golgheterilor, cu 18 reușite, fiind urmat de Jefte Betancor, cu 15 reușite.

De la FCSB, în afara lui Florin Tănase, care a marcat de trei ori, s-au mai făcut remarcați, Darius Olaru, cu gol și pasa pentru primul gol al partidei și Florinel Coman, care a obținut penalti-ul din minutul 38 și a dat o pasă de gol, pentru Darius Olaru, minutul 34.

În clasamentul play-off, conduce în continuare CFR Cluj cu 48 puncte, urmată de FCSB, cu 46 puncte. Locul 3 este ocupat de Universitatea Craiova, cu 42 puncte. Lupta pentru titlu devine tot mai interesantă, iar U Craiova va avea un mare cuvânt de spus, având în vedere că va juca pe Ion Oblemenco cu FCSB, peste 2 etape, iar apoi cu o etapă înaintea încheierii play-off-ului, se va deplasa la Cluj, pentru jocul cu CFR.

Până atunci, etapa a 7-a, se anunță una liniștită, privind eventualele schimbări de locuri din clasament. Astfel CFR Cluj va evolua acasă cu Farul și speră să obțină victorie, la fel, tot acasă va evolua și FCSB cu FC Argeș, iar U Craiova va disputa partida de pe Ion Oblemenco, cu FC Voluntari.

Declarația atacantului echipei FCSB, Florin Tănase, autor al unui hattrick, după victoria cu Farul

Atacantul echipei FCSB, Florin Tănase, autor al unui hattrick, a declarat după victoria cu Farul, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Este primul hattrick din carieră, Sunt fericit că am reușit să marchez în seara aceasta de trei ori. Am avut un început de meci dificil, iar primil gol marcat, a fost cel mai important, pentru că ei ne dominau, noi nu prea stăteam bine în teren. Suntem într-o formă bună, sper să continuăm așa, mai avem 4 meciuri, foarte dificile. Trebuie să le luăm pas cu pas, nu trebuie să ne bucurăm prea mult, pentru că nu am realizat nimic.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Man City obține victorie la limită cu Atletico, în manșa tur a sferturilor de finală UCL

 

Card image