v
logo logo
Fotbal flash

După victoria cu UTA Arad, scor 3-0, U Craiova urcă în clasament pe prima poziție

19 august 2023

 

Card image

Într-o partidă din cadrul etapei a 6-a, din Superligă, disputată vineri pe stadionul Ion Oblemenco, U Craiova a reușit o victorie concludentă, scor 3-0, cu UTA Arad și să urce în clasament, cel puțin provizoriu, pe prima poziție.

Golurile echipei U Craiova, condusă de pe bancă de Laurențiu Reghecampf, au fost marcate de Ștefan Baiaram, minutul 8, Alexandru Crețu, minutul 58 și Vladimir Screciu, minutul 89. În afara celor trei goluri, echipei U Craiova i s-a anulat un gol, cel al lui Raul Silva, după intervenția VAR, în minutul 38.

UTA Arad, a avut o perioadă bună din prima repriză, când reușise să echilibreze jocul, însă ratările lui Rareș Pop, din minutele 21 și 29, au făcut ca tabela de marcaj să rămână nemodificată.

După golul de 2-0, din minutul 58, echipa UTA Arad nu a mai pus probleme la poarta lui Laurențiu Popescu. Fără aportul lui Mitriță, care a văzut meciul din tribune, alături de Koljic, ambii accidentați, U Craiova a obținut o victorie meritată, legând astfel 3 victorii consecutive în Superligă.

Meciul din etapa viitoare, în deplasare cu Farul, este programat sâmbăta viitoare, fiind un adevărat derby al etapei. La cererea echipei Faul, de a reprograma jocul, pentru ca echipa lui Gheorghe Hagi să pregătească meciul din Play-off-ul Conference League cu HJK, de joia viitoare, craiovenii nu au fost de acord..

Declarația antrenorului echipei UTA Arad, Mircea Rednic, după eșecul cu U Craiova

După eșecul cu U Craiova, antrenorul echipei UTA Arad, Mircea Rednic, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Am început prost meciul, ne-am lăsat surprinși, le-am oferit spații și a venit primul gol. După primul gol, noi am avut trei ocazii clare, cu Rareș și Fabry. Fotbalul se joacă pe goluri, iar dacă nu ești serios în fața porții și asta le-am reproșat toată săptămâna, am făcut finalizare și au dat goluri. Poate este vorba și de calitate. Noi am vrut să rupem plasa, dar n-am reușit să înscriem. Mă bucur că am reușit să aducem un atacant, va veni mâine și va semna. Avem nevoie de calitate. La Rareș, nu-i vorba de calitate, i-a sărit mingea și a ales soluția cea mai proastă.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Florinel Coman, după victoria FCSB cu Dinamo: Dedicăm categoric victoria suporterilor

 

Card image