logo logo
Fotbal flash

Emil Săndoi, după Chindia- Rapid, 2-2: La un ofsaid, atât de clar, cum să nu ridici fanionul?

20 Noiembrie 2021

 

Card image

Cu doi oameni mai puțin în teren, o repriză întreagă, Chindia a reușit să marcheze de două ori în poarta Rapidului, pentru ca să fie egalată în ultimul minut de joc, cu un gol din poziție de ofsaid nesemnalizată. După cum s-au prezentat jucătorii Rapidului la acest joc, putem spune cu certitudine că Chindia a pierdut două puncte mari.

Chindia a avut doi jucători eliminați, după ce au primit cartonașe roșii, mai întâi Corbu, a părăsit terenul în minutul 33, iar în ultimul minut al primei reprize, Căpușă a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. Golurile au fost marcate de Cristi Neguț, 53 și Daniel Popa, 62, pentru Chindia, respectiv Rareș Ilie, 61 și Marzouk, 89, pentru Rapid.

Pe parcursul primei reprize, jucătorii lui Mihai Iosif, n-au expediat nici un șut pe spațiul porții lui Căbuz, în vreme ce, pentru Chindia, Daniel Florea a ratat cea mai mare ocazie în minutul 44, când scăpat singur spre poartă, nu a reușit să înscrie.

În repriza a 2-a, cu doi oameni în plus pe teren, jucătorii echipei Rapid, au primit două goluri pe contraatac, nereușind decât acțiuni lipsite de consistență în atac, cu centrări anapoda. S-a văzut faptul că Rapid nu are un coordonator de joc, iar jucătorilor din teren le-au lipsit determinarea, în comparație cu jucătorii Chindiei, care au făcut eforturi extraordinare, să suplinească lipsa celor doi jucători eliminați și să și marcheze de două ori.

După acest rezultat, Rapid urcă provizoriu pe locul 4, cu 27 puncte, iar Chindia, cu 18 puncte, ocupă locul 10. În etapa următoare, Rapid va evolua sâmbătă, probabil pe Arena Națională, cu CS Mioveni, iar Chindia se va deplasa sâmbătă la Sfântu Gheorghe, pentru jocul cu Sepsi.

Declarația antrenorului echipei Chindia, Emil Săndoi, după egalul cu Rapid

După meci, antrenorul echipei Chindiei, Emil Săndoi, exasperat de greșelile de arbitraj din ultima perioadă, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Sunt epuizat, este normal, pentru că nu este fairplay, nu este corect. Nu știu ce se întâmplă, nici nu-mi vine să cred, mi-e rușine mie, vă dați seama pentru că toți băieții sunt distruși. Nu știu ce pot să le spun în cabină în momentul ăsta. Mai sunt niște greșeli de corectat. Nu știu dacă s-au acordat prea ușor cartonașele, mai puțin contează, asta este de înțeles, dar când este un ofsaid, atât de clar, cum să nu ridici fanionul.”

„Până la urmă, este meseria noastră, noi încercăm să ne facem meseria, poate și noi greșim câteodată. Ar fi contat foarte mult pentru noi, dacă se semnaliza ofsaid-ul. Nu-mi explic, cum poți să judeci așa pe invers, o fază care este decisivă. Am militat de fiecare dată și am spus că VAR-ul este sfânt. Noi mai aveam încă două punste în plus acum! De ce să ne fie luate aceste două puncte, pe o greșeală a cuiva? Cine plătește pentru greșeala asta?”, a spus în încheiere Emil Săndoi.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

În epilogul etapei a 14-a, Rapid v FCU Craiova, scor 0-0, după un meci plăcut

 

Card image