Eugen Trică pleacă de la FCU Craiova, pe cale amiabilă, după ce a promovat-o în Liga 1

București, 25 Mai 2021

../Imagini-06-2021/Eugen-Trica

Antrenorul echipei nou promovate în Liga 1, FC U Craiova, Eugen Trică, a părăsit clubul pe cale amiabilă, după ce contractul său a expirat. Conducerea clubului nu a mai dorit să-i prelungească înțelegerea, fiind în discuții avansate cu Adrian Mutu, actualul selecționer al Naționalei de tineret.

Pe de altă parte, Președintele FRF Răzvan Burleanu, a confirmat în conferința de presă de luni, de după ședința Comitetului Executiv al FRF, faptul că selecționerul Adrian Mutu și-a manifestat dorința de a rezilia contractul actual cu FRF.

Întrucât clubul FC U Craiova, și-l dorește ca antrenor pe Adrian Mutu, sunt șanse mari ca acesta să ocupe funcția vacantă pe bancă, dar rămâne de văzut și ce rezultate va obține cu echipa, întrucât contează foarte mult ce jucători vor fi transferați, în perioada destul de scurtă, până când, la mijlocul lunii iulie, se dă startul noului sezon.

Declarația fostului antrenor al echipei FCU Craiova, Eugen Trică, după ce nu a mai fost dorit

Fostul antrenor al echipei FC U Craiova, Eugen Trică, a declarat în cursul zilei de luni, la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „Eu am avut o înțelegere cu clubul, până la 15 iunie, obiectivul clar, îl știa toată lumea, promovarea. Mai departe, a rămas la latitudinea patronului și conducerii, dacă își doreau să continue cu mine. Azi, am fost anunțat că nu se dorește colaborarea pe viitor și din păcate pentru mine, că nu ascund faptul că-mi doream foarte mult să continui cu această echipă, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu este un capăt de țară, nu sunt dezamăgit, sunt foarte fericit că am reușit să duc Craiova în Liga 1, luând-o de foarte de jos. Ei m-au anunțat, au fost foarte corecți față de mine. Eu, încă odată mă declar fan al acestei echipe, dar cu siguranță, nu voi mai antrena această echipă. M-am întors a doua oară, dar nu vreau să mă întorc de 7 ori.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X