logo logo
Fotbal flash

FC Argeș învinge Petrolul, scor 3-0 și se salvează de la retrogradarea directă

20 mai 2023

 

Card image

Beneficiind și de egalul de pe teren propriu al Chindiei cu FC Voluntari, FC Argeș învinge Petrolul și urcă în clasament pe locul de baraj, făcând schimb cu Chindia, care retrogrdează direct. FC Argeș mai are o șansă pentru a evolua și în sezonul următor în Superligă, dacă va câștiga barajul de menținere/promovare cu una dintre echipele Oțelul Galați sau Dinamo.

Golurile echipei FC Argeș, din partida disputată vineri pe stadionul Nicolae Dobrin, împotriva echipei Petrolul, au fost marcate de Costinel Tofan, minutul 27; Wesley Jobello, minutul 86 și Antonio Jakolis, minutul 90+3.

Echipa Petrolul a avut doi jucători eliminați pe parcursul reprizei secunde, pentru lovirea adversarului. Mai întâi, Irobiso a fost trimis la vestiare, după ce a primit cartonașul roșu, pentru fault asupra lui Dobrosavlevici, apoi Robert Moldoveanu a văzut cartonașul roșu, la numai 4 minute după ce a fost introdus în teren, pentru fault dur asupra lui Rizzi.

În prima repriză, jucătorii formației Petrolul au dominat jocul, având și o bară, în minutul 34, cu un șut din 10 metri, autor fiind Jair, atunci când FC Argeș conduceau pe tabelă cu scorul de 1-0. În minutul 55, Irobiso reușise să marcheze, golul fiind anulat, după verificarea VAR, pentru un ofsaid.

Declarația antrenorului echipei FC Argeș, Bogdaan Vintilă, după victoria cu Petrolul

După victoria cu Petrolul, antrenorul echipei FC Argeș, Bogdaan Vintilă, a declarat la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „Am obținut ceea ce aveam nevoie, ca să facem diferența. Mă bucur că am reușit să marcăm și că mergem la baraj. Îmi doream victorie și după cât am suferit în acest campionat, cred că meritam și noi un rezultat bun, care să încânte cumva și publicul din tribune. Jucătorii noțtri, au realizat că de fapt, că nu asta este valoarea lor și că nu acela era locul pentru terminarea campionatului, de dinaintea acestui joc. Despre jocul de la Târgoviște (disputat la aceiași oră) nu știam ce se întâmplă, decât că, auzeam publicul din tribune, iar până la final n-am știut rezultatul.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

În partida de debut a etapei a 6-a, din play-out, FCU Craiova obține o victorie la limită cu Chindia

 

Card image