logo logo
Fotbal flash

FC Botoșani învinge în deplasare FC Voluntari, cu un gol înscris în urma unei faze fixe

24 iulie 2022

 

Card image

Sub comanda lui Mihai Teja, FC Botoșani obține punctajul maxim după două etape, obținând a doua victorie după deplasarea de la Mioveni cu FC Voluntari, scor final 1-0. Golul a fost marcat de noua achiziție liberianul Terrence Leonard Tisdell, în minutul 82, în urma unei faze fixe, bine gândite.

Prima repriză a fost una de slab nivel tehnic, fără ocazii de gol, iar în cea de-a doua parte, ocaziile de gol s-au înmulțit, portarii ambelor formații au avut ceva de lucru. Astfel Răduț putea deschide scorul pentru Voluntari în muinutul 51, însă portarul Pap s-a făcut remarcat. Cu trei minute înaintea golului, același Tisdell putea marca, dar Mihai Popa a reușit să evite golul.

În etapa următoare, FC Botoșani va evolua tot în deplasare, de data aceasta la Mediaș cu Hermannstadt, partida fiind programată pe 1 august. FC Voluntari va evolua sâmbătă tot la Mioveni, în jocul considerat acasă, cu UTA Arad.

După 2 etape, FC Botoșani ocupă provizoriu locul 2, cu 6 puncte, iar FC Voluntari se situează pe locul 6, cu 3 puncte, obținute în prima etapă pe stadionul Ilie Oană, cu Petrolul.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Anglia câștigă trofeul Campionatului European U19, după victoria în finala cu Israel, scor 3-1

 

Card image