București, 15 Ianuarie 2020

FC VIITORUL pierde la limită în cantonamentul din Antalya, cu campioana Elveției, YOUNG BOYS

../Imagini-01-2020/Louis-Munteanu

Aflată în Antalya în cadrul pregătirilor de iarnă, FC Viitorul a disputat marți partida cu cea mai titrată echipă din Elveția, Young Boys Berna, rezultatul final fiind de 0-1. Singurul gol al meciului a fost marcat de Assale, în minutul 44.

Înfrângerea echipei FC Viitorul, deși poate nemeritată, s-a datorat faptului că, echipa se află la începutul stagiului de pregătire, în timp ce elvețienii se aflau pe finalul pregătirilor.

În repriza secundă, managerul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a efectuat mai multe schimbări, printre care, a folosit trei jucători născuți în anul 2002, Louis Munteanu, Alexi Paul Pitu și Gabriel Buta. Reamintim faptul că, echipa FC Viitorul se situează pe poziția a 6-a în clasamentul Ligii 1, cu 35 puncte, cu 4 etape înaintea încheierii sezonului regular al campionatului.

Echipa FC Viitorul, mai are planificat să dispute în Antalya, încă 4 partide amicale, astfel:

  • Olimpik Donetsk (Ucraina), 17 Ianuarie;

  • Sturm Graz (Austria), 21 Ianuarie;

  • Ballkani (Kosovo), 24 Ianuarie;

  • Jagiellonia (Polonia), 24 Ianuarie.

Declarația atacantului Louis Munteanu, după partida cu Young Boys

Atacantul echipei FC Viitorul, Louis Munteanu, a declarat după amicalul cu Young Boys, conform site-ului oficial al clubului constănțean, următoarele: „În această seară, am întâlnit o echipă bună, mergem înainte și vom vedea ce va mai fi. Am fost aproape să marchez, așa a fost să fie, dar poate la meciul viitor o să marchez. Elvețienii au fost mai buni astăzi, noi mergem înainte. Cantonamentul este greu pentru orice jucător și sper să trecem cu bine și fără accidentări. Un an perfect pentru mine, ar însemna să câștig campionatul, vă dați seama. Orice echipă care va merge în play-off, se va bate pentru titlu. Dacă voi munci foarte bine în acest cantonament, poate o să fiu și titular și îmi voi ajuta echipa.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Norvich-Tottenham-2-2

 

Citește și: Tottenham obține doar un punct în deplasare cu Norvich și pierde ocazia de a urca pe locul 4

Jose Mourinho se întoarce puțin dezamăgit, după jocul disputat sâmbătă în deplasare, dintre Norvich City și Tottenham. Scorul final de 2-2, pare fi unul echitabil...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X