FC Voluntari învinge în deplasare Poli Iași și urcă pe locul 5 în clasamentul play-out

București, 23 Aprilie 2021

../Imagini-04-2021/Iasi-Voluntari-0-1

În ultima partidă a etapei a 2-a din play-out, disputată joi la Iași, FC Voluntari a reușit să învingă cu scorul de 1-0, formația Politehnica Iași și să evadeze din zona fierbinte a clasamentului, ajungând pe locul 5. Golul ilfovenilor a fost marcat în minutul 30, de Ivan Pesic, cu o reluare cu capul, mingea fiind deviată pe traiectoria sa de Răzvan Popa, iar portarul Brănescu nu a mai avut nicio șansă.

FC Voluntari a meritat victoria, în afara golului, a mai avut o mare ocazie de gol în minutul 3, prin Ivanov, al cărui șut din 7 metri, a fost respins cu piciorul de portarul Brănescu. Poli Iași a avut o singură mare ocazie de gol, venită deabia în ultimul minut regulamentar al partidei, prin Mensah, care a trimis din apropiere, pe lângă poartă, dintr-o poziție ideală și singur cu portarul.

Prin înfrângerea suferită, jucătorilor Politehnicii Iași, nu le rămâne decât ca în cele 7 jocuri rămase de disputat, să încerce să prindă cel puțin, unul din cele două locuri de baraj pentru menținerea în Liga 1. În aceiași situație ingrată se regăsesc Hermannstadt și Dinamo.

Declarația antrenorului Bogdan Andone (FC Voluntari), după succesul cu Politehnica Iași

Antrenorul echipei FC Voluntari, Bogdan Andone, a declarat după succesul obținut cu Politehnica Iași, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Este o victorie importantă în economia clasamentului, în contextul rezultatelor. Este foarte important că am reușit să nu primim gol, iar băieții merită toate felicitările, pentru atitudinea avută, pentru modul cum s-au luptat pentru fiecare minge. Difenența s-a făcut pentru că, avem un plus de calitate, este părerea mea. Rămânem pe aceiași linie de campionat, după 7-8 deplasări, cu un singur meci pierdut la Târgoviște și trebuie să continuăm. Am realizat un lucru important în această seară, dar până la sfârșit este important să rămânem în aceiași linie.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X