logo logo
Fotbal flash

FC Voluntari și Hermannstadt au terminat la egalitate, în prima partidă din play-out

18 Martie 2023

 

Card image

Vineri pe stadionul Anghel Iordănescu, formația locală FC Voluntari a terminat la egalitate cu Hermannstadt, scor 1-1, urmare a golurilor marcate de Vitalie Damașcan, minutul 31, pentru formația gazdă, respectiv Silviu Balaure, minutul 69, pentru formația vizitatoare. Partida a făcut parte din meciul inaugural al primei etape din play-out-ul Superligii.

Ambele formații au jucat destul de prudent, nedorind să piardă partida, astfel că după golul marcat de Damașcan, jucătorii echipei antrenate de Liviu Ciobotariu au vrut să conserve rezultatul, la fel au procedat și sibienii, conduși de pe bancă de Marius Măldărășanu, după golul lui Silviu Balaure.

Totuși pe finalul reprizei secunde, jucătorii formației ilfovene puteau da lovitura și să marcheze golul victoriei. Aceștia au avut două ocazii de a marca, în minutele 77 și 80, prin Damașcan și Sigurjonsson, de fiecare dată portarul Letica și-a salvat echipa.

După acest rezultat, FC Voluntari are în clasamentul play-aut 18 puncte și urcă pe locul 3, iar Hermannstadt o urmează pe poziția a 4-a, cu 17 puncte. După jocurile acestei etape, urmează pauza datorată jocului Echipei Naționale a României din preliminariile Campionatului European 2024, din deplasare cu Andorra, programat sâmbătă 25 martie, de la orele 21:45.

Declarația mijlocașului echipei Hermannstadt, Silviu Balaure, după egalul cu FC Voluntari

Mijlocașul echipei Hermannstadt, Silviu Balaure, autor al unui gol, a fost unul din cei mai buni jucători de pe teren, a declarat după joc, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „În această seară am obținut un egal muncit, chiar dacă puteam să și câștigăm. A intervenit și oboseala, dar așteptăm această pauză competițională să ne revenim și mental și fizic și să fie mai bine pentru viitoarele meciuri. Trebuie să ne pregătim bine că, mai sunt multe meciuri de jucat în play-out. Ne gândim poate să câștigăm play-out-ul, pentru că avem o echipă bună și să fim acolo între primele două echipe.”

.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

FCSB câștigă în deplasare cu FC Argeș și revine pe poziția a 3-a, în clasamentul Superligii

 

Card image