logo logo
Fotbal flash

FCSB a reușit o victorie categorică, scor 6-0, în derby-ul cu Dinamo

13 septembrie 2021

 

Card image

Duminică, pe Arena Națională, FCSB și Dinamo s-au confruntat într-un joc al etapei a 8-a din Liga 1, la capătul căruia FCSB a reușit victoria cu scorul de 6-0. După acest rezultat, FCSB urcă în clasament și ajunge pe poziția a 5-a, cu 12 puncte, în vreme ce Dinamo, ocupă locul 14, cu 6 puncte. La partidă au asistat un număr de cca 40000 de spectatori, aproape egal cu cel înregistrat în partida dintre Rapid și FCSB, din etapa a 5-a.

Golurile echipei conduse de pe bancă de Edi Iordănescu, au fost înscrise de Claudiu Keșeru, '26; Ovidiu Popescu, '43; Paulo Vinicius, '45+3; Andrei Cordea, '45+5 (pen); Valentin Gheorghe, '55 și Andrei Miron, '67.

Dinamo a evoluat în 10 oameni, după eliminarea aproape gratuită a lui Steliano Filip, care a văzut cartonașul roșu direct, din partea arbitrului Istvan Kovacs, la o fază aproape de mijlocul terenului, în care se impunea cel mult cartonașul galben. După această eroare mare de arbitraj, care a bulversat formația lui Dario Bonetti, pe parcursul a 3 minute, FCSB a reușit să marcheze trei goluri.

Victoria echipei FCSB este meritată, având în vedere că, Dinamo nu a expediat nici un șut pe spațiul porții lui Andrei Vlad, iar posesia a fost zdrobitoare, în favoarea FCSB, la un raport ce rar se poate întâlni, 68/32. Dinamo poate se prezenta mai bine la această partidă, dacă nu aveau interdicție la transferuri, reușind 8 transferuri, pe perioada întrerupeii campionatului, ultimele 4, fiind efectuate cu câteva zile înaintea jocului cu FCSB, astfel că echipa încropită de Dario Bonetti, a fost una neomogenă.

Declarația antrenorului echipei FCSB, Edi Iordănescu, după victoria cu Dinamo

Antrenorul echipei FCSB, Edi Iordănescu, a declarat după victoria cu Dinamo, la canalul TV Telekom Sport, următoarele: „Nu ne așteptam la acest scor, ne-am gândit să pregătim jocul cât mai bine. Mă bucură faptul că, echipa a avut o atitudine foarte bună, Trebuie să ne regăsim spiritul echipei și asta nu poate veni decât cu ajutorul suporterilor, cu o conexiune totală între echipă și fani, dar trebuie să ne ajute și rezultatul. Este o chestie de timp, lucrurile astea se vor întâmpla. Sunt foarte multe puncte de recuperat, s-au pierdut multe puncte și nu prea ne permitem pași greșiți. Au fost foarte multe elemente pozitive. Scorul este pentru suporteri, punctele sunt pentru echipă. Rezultatul este unul care intră în istorie și cu toții, băieții în seara asta, au scris o pagină frumoasă, în istoria acestui derby.”

„A fost o primă parte din prima repriză, în care am fost atenți, am încercat să fim echilibrați, după care, am început să marcăm și ne-am descătușat. Este o seară bună, o seară frumoasă pentru noi, este un nou început. Nu este ușor după ce vii după 4 goluri luate la Cluj, să marchezi 6 cu Dinamo, care în ultima perioadă s-a întărit”, a spus în încheiere Edi Iordănescu.

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Vali Crețu: Până acum, mai mult stăteam la antrenamente și lucrul acesta se vede

 

Card image