logo logo
Fotbal flash

FCSB câștigă la limită derby-ul cu CFR Cluj, în prezența unei asistențe numeroase pe Ghencea

07 august 2023

 

Card image

Duminică pe stadionul Ghencea, într-o partidă a etapei a 4-a din Superligă, s-au confruntat FCSB și CFR Cluj, iar la finalul partidei, victoria a revenit echipei FCSB, scor 1-0, urmare a golului înscris de Compagno, în minutul 67, din penalti.

Prima repriză a fost una mai mult de tatonare, singura mare ocazie de gol a fost cea din minutul 19, aparținând clujenilor, prin Muhar, care a trimis din 8 metri în stâlpul porții lui Târnovanu.

Anterior deschiderii scorului, oaspeții au reclamat un penalti, după hențul în careu comis de Dawa, iar după analiza VAR, jocul a continuat, cei din cabina VAR au considerat că nu a fost henț intenționat. Faza a fost una în care, jucătorul nu a atins mingea cu mâna intenționat, sărind-ui din picior. Unii arbitri puteau dicta penalty, alții nu, depinzând numai de interpretarea fazei.

Cu câteva ore înaintea disputării partidei de pe Ghencea, dintre FCSB și CFR Cluj, un elicopter a survolat cartierul Ghencea, pentru a preîntâmpina conflicte între galeria FCSB și cea a CSA Steaua. Din fericire, nu a fost nici un conflict, nici în afara stadionului, nici în incintă, organizatorii au luat măsuri speciale de control la accesul pe stadion și nu au fost introduse petarde sau fumigene în incintă, cum s-a întâmplat la alte meciuri. La partidă, au asistat 28500 spectatori.

În afara contestării celor două faze cu un penalti neprimit și un gol încasat din penalti, cei de la CFR Cluj au acuzat și oboseala, acumulată, ei având meci la mijlocul săptămânii în deplasare la Adana, consumând în timpul partidei multe resurse fizice.

În clasament, după 4 etape, FCSB ocupă locul 1, cu 12 puncte, iar CFR Cluj, locul 4, cu 7 puncte. În etapa următoare, ambele echipe au jocurile amânate, CFR Cluj trebuia să joace cu Sepsi acasă, iar FCSB, în deplasare cu Hermannstadt.

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Sepsi învinge Farul, scor 1-0 și câștigă Supercupa României

 

Card image