FCSB-FC_Arges-4-0
logo logo
Fotbal flash

FCSB învinge FC Argeș, scor 4-0, dar greul deabia acum începe pentru echipa bucureșteană

0 mai 2022

 

Card image

Ultimele trei etape ale play-off-ului Ligii 1, sunt decisive pentru stabilirea Campioanei, în care matematic se bat trei echipe, în ordinea șanselor: CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova, conform ordinei stabilite după a 7-a etapă.

Meciul cheie este cel dintre Universitatea Craiova și FCSB din etapa a 8-a. În cazul unei victorii a FCSB, craiovenii vor ieși complet din ecuația primei poziții. Dacă vor învinge elevii lui Reghecampf, coroborat cu o victorie în deplasarea de la Pitești a celor de la CFR Cluj, aceștia se vor desprinde la 5 puncte de locul 2, dar nici în această situație nu vor fi siguri de câștigarea unui nou titlu.

În partida de pe Arena Națională, disputată luni, FCSB a obținut a patra victorie consecutivă, fiind cu două puncte în spatele echipei CFR Cluj. Cele 4 goluri au fost realizate de Florin Tănase, '8 (pen); Darius Olaru, '34; '83 și Iulian Cristea, '65. Cu golul marcat, Florin Tănase are un număr de 19 reușite și conduce în clasamentul golgheterilor, fiind urmat de Jefte Betancor cu 15 goluri, jucător ce nu a mai evoluat în ultimele jocuri, datorită unei accidentări.

Cel mai bun jucător de pe teren, a fost Darius Olaru, autorul unei duble și coautor la primul gol al partidei, marcat de Florin Tănase. La primul gol al lui Olaru, a profitat de o minge care era controlată de Florinel Coman și fără să stea pe gânduri a trimis în plasa porții lui George Micle.

Mai trebuie spus că, la scorul de 1-0 pentru FCSB, argeșenii au avut și ei o șansă mare de gol, mingea trimisă de Ionuț Șerban din lovitură liberă a lovit bara transversală a porții lui Târnovanu. Tot aceiași mare șansă a avut și FCSB încă din minutul 2, prin Florin Tănase, care a trimis cu un șut puternic din interiorul careului, mingea nimerind bara transversală.

Declarația mijlocașului echipei FCSB, Darius Olaru, după victoria cu FC Argeș

Omul meciului, mijlocașul echipei FCSB, Darius Olaru, autorul unei duble, a declarat după victoria cu FC Argeș, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Îmi doream doar să câștig meciul, de asta am intrat pe teren, de la început. Am fost concentrați, ne-am făcut jocul ușor, am reușit să marcăm destul de repede și am dat totul în această seară. La faza primului meu gol, i-am furat un pic mingea lui Florinel și i-am spus că o să-l cinstesc. Deși cred că marca și el, eu am fost un pic mai rapid și am reușit să marchez. Nu s-a pus problema învingătoarei la acest meci, pentru că am intrat concentrați și am reușit să ne impunem. Știm că etapa următoare avem un meci foarte greu la Craiova și vom merge acolo cu gândul la victorie și să câștigăm cele trei puncte.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Man City se califică în semifinalele Champions League, după ce a eliminat Atletico, scor general 1-0

 

Card image