logo logo
Fotbal flash

FCSB învinge Sepsi, scor 3-1 și ajunge la 3 puncte în spatele echipei Farul

09 mai 2023

 

Card image

Ultima partidă a etapei a 7-a, din play-off, s-a disputat luni pe Arena Națională, între FCSB și Sepsi, la capătul căreia victoria a revenit echipei FCSB, scor 3-1. Pentru FCSB, au marcat David Miculescu, '28; Ovidiu Popescu, '74 și Andrei Cordea, '79. Golul echipei Sepsi, a fost marcat de Alexandru Tudorie, '68.

Autor al două pase de gol și al unei bare din lovitură liberă de la 17 metri, Florinel Coman a fost declarat omul meciului. În ultimul minut al primei reprize, FCSB a beneficiat de un penalti, obținut de Sorescu și ratat de Radunovic, mai precis, portarul Niczuly a ghicit colțul și a respins.

În prima parte a partidei, am asistat la un joc echilibrat, în care fiecare echipă a avut inițiativa, în anumite perioade, consemnând în afara golului marcat de Miculescu și ratarea lui Sorescu, din minutul 33, când driblează portarul și cu poarta goală în față, alunecă în momentul șutului. Repriza a doua a aparținut formației FCSB, care și-a creat ocazii clare de gol, pe care unele le-a fructificat, iar altele ratate.

În etapa a 8-a, FCSB (locul 2 cu 43 puncte) va evolua tot pe Arena Națională, întâlnind luni, formația CFR Cluj (locul 3, cu 39 puncte și un golaveraj mult inferior echipei bucureștene). Cei de la Sepsi, vor evolua și în etapa următoare tot în București, dar de data aceasta, va schimba stadionul, evoluând pe Giulești, contra Rapidului.

Declarația atacantului echipei FCSB, Florinel Coman, după victoria cu Sepsi

Atacantul echipei FCSB, Florinel Coman a declarat după victoria cu Sepsi, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Am făcut un meci consistent, puteam închide meciul în prima repriză. Au fost foarte multe ocazii pe care nu le-am fructificat. Important este că am intrat montați pentru a câștiga meciul, mai ales în repriza a doua. Nu-mi place să fac calcule la clasament, aveam un meci în această seară, cu Sepsi. Am analizat meciurile jucate ale celor de la Sepsi și am știut să gestionăm momentele cheie.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Lupta la titlu se relansează, după victoria echipei FCSB cu Farul, scor 2-1

 

Card image