logo logo
Fotbal flash

FCU Craiova își adjudecă toate punctele, puse în jocul cu FC Voluntari

12 august 2023

 

Card image

În jocul de deschidere al etapei a 5-a, din Superligă, disputat vineri pe stadionul Ion Oblemenco, dintre FCU Craiova și FC Voluntari, am asistat la o victorie concludentă a gazdelor, scor final 3-1.

După un start fulminant de partidă, jucătorii craioveni aveau deja în minutul 21, scorul de 3-0 înscris pe tabela de marcaj a stadionului. Cele trei goluri au fost marcate de Aurelian Chițu, minutul 4, Sidibe, minutul 14 și Van Durmen, minutul 21. Singurul gol al celor din suburbia bucureșteană a fost marcat de Sigurjonson, cu o reluare cu capul.

În partea a doua a meciului, jucătorii craioveni nu au mai forțat înscrierea altor goluri, reușind o bună perioadă de timp, să își conserve avantajul de pe tabelă, iar victoria nu a fost pusă în pericol, cu toate că au primit golul din minutul 79.

La finalul partidei, a fost desemnat și omul meciului, în persoana lui Aurelian Chițu. Tot la fel de bine a evoluat și Bauza, contribuind prin pasa excelentă la golul lui Van Durmen. Singurul moment neferict al partidei, a fost accidentarea la cap a lui Baeten, după un duel aerian în careul celor din Voluntari, fiind transportat cu ambulanța la spital.

În clasament, după 5 etape, FCU Craiova urcă provizoriu pe locul 8, cu 6 puncte, iar FC Voluntari, rămâne tot provizoriu pe locul 2, cu 9 puncte, având teoretic posibilitatea să coboare câteva locuri, după disputarea celorlalte jocuri ale etapei.

Declarația atacantului echipei FCU Craiova, Aurelian Chițu, după victoria cu FC Voluntari

Atacantul echipei FCU Craiova, Aurelian Chițu, a declarat după victoria cu FC Voluntari, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Cred că am început foarte bine meciul, am marcat trei goluri destul de repede, iar pe urmă am încercat să ținem de rezultat. Păcat că în a doua repriză, ne-am relaxat puțin, dar ne-am apărat destul de bine și suntem fericiți cu victoria. După părerea mea, am jucat cea mai bună primă repriză de până acum și sperăm să continuăm tot așa, să creștem de la meci la meci. Am jucat bine și la Botoșani și la viitorul meci de la Ploiești, sper să facem la fel.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Farul începe cu dreptul, campania europeană din Champions League

 

Card image