logo logo
Fotbal flash

FCU Craiova și Farul, au terminat la egalitate, scor 1-1, într-o partidă din etapa a 7-a

28 August 2021

 

Card image

Vineri, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, FCU Craiova, cu Adi Mutu pe bancă, a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida din cadrul etapei a 7-a, cu Farul Constanța, având-ul pe bancă pe Gică Hagi.

Deși a avut ocazii mai multe de gol, conform statisticilor, 9/3, formația Farul s-a văzut condusă pe tabela de scor, în minutul 48, urmare a golului marcat de Claudiu Bălan, la o relaxare a apărării. De precizat că, cu un minut înaintea primiri golului, Farul a avut o mare ocazie de gol prin Jefte, care a trimis mingea în bara transversală.

Cu 9 minute înaintea finalului de meci, Aurelian Chițu a fost faultat în careu de Kovacic și s-a dictat penalti pentru Farul. Adrian Petre a transformat penalti-ul, cu mult calm și partida s-a încheiat cu un scor egal, care după aspectul jocului poate fi mulțumitor pentru ambele formații. Gazdele au contestat ușurința cu care, arbitrul Ionuț Coza a acordat lovitura de pedeapsă.

După acest rezultat, Farul ocupă cel puțin provizoriu, în clasament locul 4, cu 12 puncte, în vreme ce, FCU Craiova, cu 8 puncte, ocupă tot provizoriu, locul 10. În etapa următoare, Farul va juca pe data de 13 septembrie, acasă cu Academica, iar FCU Craiova se va deplasa în data de 11 septembrie la Pitești, pentru partida cu FC Argeș.

Reacția antrenorului echipei Farul, Gheorghe Hagi, după egalul cu FCU Craiova

Antrenorul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat după egalul obținut cu FCU Craiova, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „V-am promis că va fi un meci foarte bun și cred că ambele echipe au contribuit la un meci foarte bun. Fiecare a încercat să se impună, să domine ritmul și intensitatea jocului. În multe momente am reușit, mă bucur pentru băieți, mai ales că au revenit după 1-0, în deplasare și cu galerie, cu o echipă care are tradiție, are orgoliu, are tot ce trebuie. A fost important pentru noi să revii la ei acasă, am dovedit că am jucat până la ultimul minut și a venit și golul. Important este că a ieșit un meci bun, felicitări și Craiovei, pentru că și ei au echipă bună. Suntem amândouă încă la început, construim și vedem ce va fi.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Într-un meci al etapei a 4-a, FCSB învinge Gaz Metan și urcă pe locul 4 al clasamentului

 

Card image