Fanii Macedoniei, au plecat dezamăgiți de la Arena Națională, după eșecul cu Austria

București, 14 Iunie 2021

../Imagini-07-2021/Fani-Macedonia

În prezența a 9000 de spectatori, prezenți pe Arena Națională, din care o mare parte erau fani ai echipei Macedoniei de Nord, au plecat dezamăgiți, după eșecul favoriților lor cu Austria, scor 3-1, într-o partidă a grupei C din turneul final al Campionatului European, disputată duminică.

Gazonul s-a prezentat excelent, după ce cu o seară înainte a fost inundat datorită ploii torențiale. Această partidă a fost prima din seria celor 4 jocuri, pe care Arena Națională le găzduiește la primul turneu final de o asemenea anvergură.

Victoria Austriei a fost meritată, fiind superiori la toate capitolele, având astfel o posesie de 60/40 și al șuturilor pe poartă de 7/2. Golurile au fost marcate de Stefan Lainer, '18, Michael Gregoritsch, '78 și Marko Arnautovic, '89, pentru Austria, respectiv, Goran Pandev, '28, pentru Macedonia de Nord.

Declarații, după partida Austria- Macedonia de Nord, scor 3-1

Selecționerul Austriei Franco Foda, a declarat după victoria împotriva Macedoniei de Nord, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „În general, sunt foarte mulțumit de victorie și de jocul echpei. Am început bine, am muncit din greu, am fost agresivi și am meritat să preluăm conducerea. Am fi putut face 2-0 prin Kalajdzic, apoi am avut o lipsă de concentrare și am fost egalațți. La pauză, le-am spus că vrem să jucăm mingea în viteză, ceea ce ne-a reușit. Am fost mult mai mobili. Mai presus de toate, înlocuirile au dat roade. Gregortisch și Arnautović au dat echipei un nou impuls. În general cred că a fost o victorie meritată.”

De partea cealaltă, Igor Angelovski, antrenorul Macedoniei de Nord, a declarat conform aceleiași surse: „După ce Nikolov a greșit, am primit apoi gol și asta a fost cheia. Le-am spus jucătorilor mei să țină capul sus și să continuăm. Începem să ne pregătim pentru următorul joc împotriva Ucrainei. Nu pot descrie atmosfera pe care ne-au dat-o fanii noștri și îmi pare rău că nu am putut răspunde cu un rezultat mai pozitiv. Sper că îi vom face fericiți în următorul joc.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X