logo logo
Fotbal flash

Fără Cristiano în formație, Portugalia a învins în deplasare Azerbaijan, scor 3-0

08 Septembrie 2021

 

Card image

Într-o partidă a grupei A, din preliminariile Cupei Mondiale, disputate marți la Baku, selecționata Portugaliei a reușit să învingă cu 3-0, selecționata Azerbaijan și să treacă pe prima poziție a grupei, cu 13 puncte, fiind urmată de Serbia, cu 11 puncte. La mare distanță de primele două locuri se regăsesc Luxemburg, locul 3 cu 6 puncte, Irlanda, locul 4, cu 2 puncte și pe ultimul loc al grupei, Azerbaijan, cu 1 punct.

Golgheterul absolut din istoria internațională, cu 111 goluri marcate pentru Portugalia, Cristiano Ronaldo, nu a făcut deplasarea la Baku, pentru această partidă. La 36 de ani, Cristiano, va evolua la echipa din Premier League, Manchester United, începând cu acest sezon.

Golurile de pe stadionul Olimic din Baku, au fost marcate pentru Portugalia de Bernardo Silva 26', André Silva 31' și Diogo Jota 75'. În clasamentul marcatorilor pentru această ediție a preliminariilor Cupei Mondiale, pentru Portugalia, Diogo Jota are 4 reușite, în vreme ce, Cristiano Ronaldo, are 3 reușite.

Reacția selecționerul Portugaliei, Fernando Santos, victoria cu Azerbaijan

Selecționerul Portugaliei, Fernando Santos, a declarat după victoria categorică cu Azerbaijan, conform cotidianului portughez de sport, Abola, următoarele:„Ar fi putut fi mai multe goluri, sincer ne-am creat multe oportunități, ne-a lipsit o definiție mai bună la finalizare. Dacă s-ar fi întâmplat asta, rezultatul ar fi fost altul. Am fost în permanență o echipă foarte consistentă, fără a pierde organizația, cu obiectivitate permanentă. A fost un joc foarte reușit, deși la un moment dat sau altul, nu totul a ieșit bine. Una sau două deconcentrări la sfârșit, dar a fost un joc bine rotunjit, cu jucători care caută profunzimea. Am continuat să creăm situații în a doua jumătate, singura diferență, nu a fost să fie un rezultat mai mare.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Metaloglobus și Hermannstadt, au terminat egal, în primul joc al etapei a 4-a, din Liga a 2-a

 

Card image