logo logo
Fotbal flash

Farul cedează poziția de lider, după înfrângerea suferită pe propriul teren cu CFR Cluj

24 ianuarie 2023

 

Card image

Ultima partidă a etapei a 22-a, s-a consumat luni pe stadionul de la Ovidiu, dintre Farul Constanța și CFR Cluj, încheiată cu victoria clujenilor cu scorul de 3-0. Urmare acestui rezultat, Farul rămâne cu 45 puncte și cedează locul 1, în detrimentul Campioanei în exercițiu, CFR Cluj, 47 puncte.

Partida dintre Farul și CFR Cluj, a fost presărată cu multe durități, în special din tabăra gazdelor, cea mai elocventă fiind cea din minutul 8, când Pitu îl lovește cu gheata în cap pe Manea, care sângerează și i se aplică un bandaj pe cap. De neconceput cum cel mai bun arbitru din campionatul nostru, Istvan Kovacs, nu i-a arătat niciun fel de cartonaș fotbalistului echipei Farul.

Golurile echipei CFR Cluj, au fost marcate de Blerim Krasniqi, minutul 49; Cristi Manea, minutul 58 (pen) și Claudiu Petrila, minutul 77. În afara golului marcat, Krasniqi a fost și coautorul golului înscris de Petrila, făcând-uși astfel debutul excelent, la echipa clujeană.

Penalty-ul transformat de Cristi Manea, a fost acordat pentru un fault în careu comis de Sârbu, asupra lui Yuri, după decizia VAR. Istvan Kovacs, nu a observat infracțiunea la faza respectivă, trebuind să se ducă la monitorul de la margine, să revadă faza și să acorde apoi penalty pentru clujeni. Dacă nu era sistemul VAR, nu se mai acorda niciun penalty.

Formația antrenată de Gheorghe Hagi, trece printr-o perioadă de formă destul de modestă, în ultimele trei meciuri a reușit să obțină numai un singur punct, iar în etapa următoare va avea un meci dificil, pe Arena Națională cu FCSB.

Declarația antrenorului echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, după victoria cu Farul

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după victoria cu Farul, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Pentru mine și pentru echipă, a fost chiar meciul perfect, nu mă gândeam nici în visele cele mai frumoase că, putem câștiga cu 3-0 la Farul, mai ales că înainte aveau, o victorie și două egaluri acasă. Am stat foarte bine în teren, am făcut pressing, exact ce trebuie, pentru că dacă îi lași pe cei de la Farul să joace, n-ai nicio șansă și i-a deranjat foarte mult pressing-ul. Toți băieții s-au sacrificat, dar cel mai important a fost primil gol, care ne-a dat aripi și a fost un gol extraordinar, de la un jucător extraordinar, pe care mi l-am dorit cel mai mult și sper să nu-l vindem repede.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Man City învinge în deplasare Chelsea, într-o partidă a etapei a 19-a din Premier League

 

Card image