logo logo
Fotbal flash

Farul învinge Petrolul în deplasare, scor 3-1 și se distanțează la 3 puncte față de locul 2

17 septembrie 2022

 

Card image

Victorie importantă obținută de Farul, în jocul din deplasare disputat vineri cu Petrolul, scor 3-1. Golurile au fost marcate de Gabi Tamaș, minutul 57, pentru Petrolul, respectiv, Denis Alibec, minutele 11; 35 și Enes Sali, minutul 90+3, pentru Farul.

Denis Alibec a fost cel mai bun jucător de pe teren. În afara dublei realizate, Alibec a fost și coautorul golului marcat de Sali, în ultimul minut de joc, așteptând convocarea la Echipa Națională, pentru jocurile recente din Liga Națiunilor, fiind cel mai în formă atacant la ora actuală. Meritul principal în ascensiunea de ultim moment a lui Denis Alibec, îl are antrenorul echipei Farul, Gheorghe Hagi.

Din minutul 79, formația Petrolul a evoluat în 10 oameni, după eliminarea lui Irobiso, care a primit două cartonașe galbene în același minut, primul pentru fault, al doilea pentru proteste la adresa arbitrului Istvan Kovacs.

În afara golului marcat de Gabi Tamaș, Petrolul a mai avut o situație de gol, autor fiind Huja, minutul 44, șutând puternic din afara careului, iar portarul Aioani a reușit să evite golul, prinzând în doi timpi.

După acest rezultat, Farul se află în continuare pe locul 1 în clasament, cu 24 puncte, urmată de Rapid, 21 puncte și un joc mai puțin disputat. Petrolul rămâne cel puțin provizoriu, pe locul 4, cu 17 puncte. În etapa a 12-a, Petrolul va evolua pe data de 01 octombrie în deplasare, cu CFR Cluj, iar Farul va evolua acasă cu UTA Arad.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Hermannstadt se mulțumește cu egalul de pe terenul FCSB, fiind la un pas de victorie

 

Card image