logo logo
Fotbal flash

Farul obține victoria în deplasare cu CS Mioveni, scor 2-0, într-o partidă a etapei a 2-a

23 iulie 2022

 

Card image

În uvertura etapei a 2-a din Super Liga României, vineri s-a disputat pe stadionul orășenesc din Mioveni, jocul dintre CS Mioveni și Farul. Oaspeții au obținut victoria cu 2-0, în urma a două lovituri de pedeapsă, transformate de Adrian Petre, în minutele 58 și 76.

În ultimul minut al prelungirilor jocului, atacantul formației din Mioveni, Albert Voinea a ratat un penalti și posibilitatea reducerii din diferență.

Mai putem consemna faptul că, mijlocașul gazdelor Daniel Toma, a primit cartonașul roșu și a fost eliminat în minutul 83.

Chiar dacă Farul a obținut cele trei puncte în urma a două penlty-uri, victoria este una meritată, diferența fiind făcută de diferența de valoare din componența celor două formații. Posesia mingiei a fost de partea echipei antrenate de Gheorghe Hagi, 61/39%, având și un raport al ocaziilor de gol de 15/10.

Cu această victorie, Farul are punctaj maxim după două partide și ocupă provizoriu locul 1, iar la polul opus, CS Mioveni, ciu 0 puncte, se află pe ultimul loc al clasamentului Superligii.

Declarația atacntului echipei Farul, Adrian Petre, după victoria cu CS Mioveni

Omul meciului, Adrian Petre, autorul celor două goluri, a declarat la finalul partidei pentru postul TV Digi Sport, următoarele: „Din moment ce mă pregătesc bine și îmi văd de treabă, vin și rezultatele. Eu zic că din ce în ce, va fi mult mai bine și muncind zi de zi, să ajung la mai bine. Cu VAR-ul este mult mai bine, de două ori am beneficiat de VAR, este o îmbunătățire, trebuia să vină și la noi în țară,un astfel de sistem, aveam nevoie și după deciziile VAR, sunt eliminate multe polemici sau discuții, așa că este de bun augur. Sper ca jocul meu, să fie mai bun ca anul trecut, acesta este țelul meu.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Sub comanda lui Adi Mutu, Rapid își continuă antrenamentele în cantonamentul din Austria

 

Card image