v
logo logo
Fotbal flash

Farul obține victorie cu HJK Helsinki, în prima manșă a play-off-ului Conference League

25 august 2023

 

Card image

Joi, pe stadionul din Ovidiu, formația Farul a reușit victoria în partida cu HJK Helsinki, scor 2-1 și așteaptă partida retur cu încredere, fiind-ui necesar pentru calificarea în grupele Conference League, victorie sau un rezultat de egalitate.

Golurile echipei Farul, au fost marcate de Rivaldinho, minutul 58 și Mihai Popescu, minutul 82, coautor la ambele goluri, fiind Constantin Budescu. Golul formației HJK Helsinki, a fost înscris în minutul 50, prin fundașul lateral Joona Toivio.

Echipa condusă de pe bancă de Gheorghe Hagi, a meritat victoria, cel puțin după minutul 58, de la golul egalizator, dominând-uși adversarul și având-ui pe Budescu și pe Louis Munteanu la dispoziție, ambii prinzând o zi bună de joc.

Conform datelor statistice al partidei, acestea au aparținut echipei Farul, cu o posesie de 55/45, un raport al ocaziior de gol de 12/2 și al șuturilor pe poartă, 7/1. Returul acestei duble manșe va fi pe 31 august, de la orele 21:00, la Helsinki.

Declarația antrenorului echipei Farul, Gheorghe Hagi, după victoria cu HJK

După meci, antrenorul echipei Farul, Gheorghe Hagi a declarat la conferința de presă, următoarele: „A fost încă un meci mare, făcut acasă, după ce în prima repriză, am jucat destul de lenți și previzibili, fără să fim deloc periculoși. În a doua repriză, fiecare și-a scos orgoliul lui și fiecare a arătat că este fotbalist și că putem să facem un fotbal foarte bun. Sunt fericit că am câștigat, dar sunt și supărat, pentru că fiecare trebuie să fie mai responsabil, să asculte mai mult și sperăm ca de acum încolo, lucrurile să meargă bine. Trebuie să avem caracterul care a fost din minutul 60 încolo, când fiecare a dat ce are mai bun, am fost reactivi, am jucat și ofensiv și defensiv. Și cei care au intrat, au adus un plus enorm echipei și din cauza asta am și câștigat. Suntem fericiți, este important că am câștigat, dar mai este și meciul retur, în care ne așteaptă un meci foarte greu acolo.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Care sunt cele mai recente tendințe în jocul de fotbal?

 

Card image