logo logo
Fotbal flash

Fiorentina a înregistrat cea mai categorică înfrângere în cele 20 meciuri disputate, 0-4 cu Torino

11 Ianuarie 2022

 

Card image

Luni, într-o partidă contând pentru etapa a 21-a, Torino a întâlnit pe propriul stadion formația Fiorentina, căreia i-a administrat un scor categoric de 4-0. Cu cele 3 puncte obținute, Torino urcă pe locul 8, cu 28 puncte, îndepărtând-use de zona din subsolul clasamentului.

Golurile su fost marcate de Wilfried Singo, minutul 19, Josip Brekalo, minutele 23 și 31 și Antonio Sanabria, minutul 58. Fiorentina a avut o singură mare ocazie de gol, în minutul 71, prin Nicolas Gonzalez, care a reluat cu capul, dar portarul echipei Torino, Luca Gemello a respins.

Deși la statistică, Fiorentina a stat mai bine ca torinezii, tabela de nmarcaj spune altceva. După acest rezultat, Fiorentina ocupă locul 7, cu 32 puncte. În etapa următoare, cu numărul 22, Fiorentina va evolua acasă cu Genoa, partida urmând a se disputa luni.

Golghetereul Seriei A, atacantul echipei Fiorentina, Dusan Vlahovic, cu 16 reușite, nu a reușit să înscrie de data aceasta, fiind bine marcat de apărarea celor de la Torino.

Reacția antrenorului echipei Fiorentina, Vincenzo Italiano, după înfrângerea severă suferită cu Torino

Antrenorul echipei Fiorentina, Vincenzo Italiano, a declarat după înfrângerea severă suferită cu Torino, conform Corriere dello Sport, următoarele: „Nu pot să explic acest knockout, am crezut că am înțeles cum să abordăm meciul. Nu am arătat niciodată așa. Pe parcursul unui campionat, aceste lucruri te fac să revii cu picioarele pe pământ. Nu vreau să mai văd jocuri de acest gen. Este un joc la care personal nu mă așteptam de la băieti. Acum hai să ne suflecăm mânecile, nu se poate aborda astfel meciurile în Serie A. Vlahovic? Chiar și cei din jurul lui trebuie să muncească mai mult, dar nu vreau să analizez acum individual. Scopul nostru, era să începem bine jocul, aveam nevoie de o altă atitudine.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Echipa anului 2021, alcătuită din jucători UEFA, de la IFFHS

 

Card image