București, 18 Ianuarie 2020

Getafe obține trei puncte în deplasare cu Leganes și urcă provizoriu pe locul 5

../Imagini-01-2020/Leganes-Getafe-0-3

Vineri, în prima partidă a etapei a 20-a din La Liga, Getafe a câștigat cele trei puncte puse în joc, cu Leganes, pe terenul acesteia (Butarque), scor final 3-0.

Toate cele trei goluri au fost marcate în prima repriză, în minutele 12, 21 și 33, de către fundașul Leandro Cabrera; mijlocașul Allan Nyom, respectiv, atacantul Jaime Mata.

După golgheterul echipei Getafe, Angel (8 goluri marcate), care nu a jucat datorită unei accidentări, Jaime Mata, totalizează un număr de 6 goluri în această ediție de campionat.

După acest rezultat, Leganes rămâne în continuare pe penultima poziție a clasamentului, cu 14 puncte și cu șanse minime de salvare de la retrogradare. Getafe urcă cel puțin provizoriu în clasament pe locul 5, loc ce asigură participarea în Europa League.

Declarația tehnicianului echipei Getafe, după victoria cu Leganes

După victoria cu 3-0, antrenorul echipei Getafe, Pepe Boradalás, a declarat conform site-ului spaniol AS, următoarele: „A fost un meci complet, cu o primă jumătate de oră fantastică. A fost foarte dificil să joci împotriva unui Leganes, care a venit cu încredere. Sunt fericit, am făcut un joc foarte bun, iar echipa a avut nevoie să se întâlnească din nou cu victoria. Leganés nu a putut genera pericol în niciun moment. Am menținut un echilibru bun și am reușit să realizăm încă o victorie.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Liverpool-Wolves-1-0

 

Citește și: La jumătatea campionatului, Liverpool conduce clasamentul din Premier League, cu 55 puncte din 57 posibile

Liverpool își încheie anul calendaristic, cu încă o victorie, în partida disputată acasă cu Wolves, pe stadionul Anfield, scor 1-0...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X