logo logo
Fotbal flash

Hermannstadt a obținut punct în deplasare cu FC Botoșani, în epilogul etapei a 18-a

15 noiembrie 2022

 

Card image

În ultima partidă a etapei a 18-a, din Superligă, disputată luni, pe stadionul Municipal din Botoșani, între formația locală FC Botoșani și Hermannstadt, scorul a fost unul fără goluri, 0-0, după un meci destul de anost. Jucătorii ambelor echipe au evoluat probabil cu gândul la vacanța de trei săptămâni pe care o vor lua după acest joc, cu ocazia meciurilor din grupele Campionatului Mondial din Qatar 2022.

Conform statisticilor partidei, posesia a avut un raport de 52/48 în favoarea echipei gazde, iar raportul șuturilor pe spațiul porții a fost de 5/2, tot în favoarea botoșenenilor, cu observația că, echipa din Sibiu, nu a avut nici un șut pe spațiul porții în prima parte a meciului.

De la FC Botoșani, s-a remarcat atacantul Petkovski, care a avut și o ocazie de gol în minutul 55, când aflat singur cu portarul, a trimis din marginea careului, pe lângă poarta lui Letica.

Mai putem consemna gestul portarului Letica din minutul 77, când a vrut să îl certe pe coechipierul său Alhassan, probabil urma să se și bată pe teren, ambii jucători au primit câte un cartonaș galben.

După acest rezultat, Hermannstadt ocupă în clasament locul 5, cu 27 puncte, în vreme ce, FC Botoșani, ocupă locul 12, cu 20 puncte și se luptă pentru evitarea locurilor din subsolul clasamentului. Oricum, după câteva sezoane când a avut evoluții bune și a jucat în play-off, în acest sezon va evolua în play-out și va avea ca obiectiv evitarea retrogradării.

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

CFR Cluj învinge U Cluj, în derby-ul local, iar arbitrajul din teren cât și cel VAR au fost precare

 

Card image