logo logo
Fotbal flash

Hermannstadt învinge în deplasare Concordia și este cu un punct în spatele Petrolului

29 Aprilie 2022

 

Card image

Echipa antrenată de Marius Măldărășanu, Hermannstadt Sibiu a învins Concordia, scor 3-1, în partida inaugurală a etapei a 7-a, din play-off-ul Ligii a 2-a, disputată joi la Chiajna și s-a apropiat la un singur punct de liderul clasamentului, Petrolul, care are un joc mai puțin disputat.

Golurile au fost marcate de Paul Batin, minutul 39, pentru Concordia, respectiv, Daniel Paraschiv, minutul 25, Ionuț Năstăsie, minutul 50 și Andrei Blejdea, minutul 89, pentru Hermannstadt Sibiu.

Prima repriză a fost una echilibrată, în care formația gazdă, antrenată de Ianis Zicu, a pus probleme în atac echipei vizitatoare, iar rezultatul cu care cele două echipe au intrat la pauză este unul just. În repriza secundă, echipa Hermannstadt a fost mai pragmatică și datorită schimbărilor inspirate efectuate de Măldărășanu, a reușit să mai înscrie de două ori și să se întoarcă acasă, cu toate punctele puse în joc.

Jocul pentru locul de promovare directă, se va disputa între Hermannstadt și Universitatea Cluj și va avea loc la Cluj, în etapa a 9-a, ambele echipe fiind în ascensiune de formă, clujenii au învins acasă în etapa precedentă liderul Petrolul. Rămâne de văzut care va fi evoluția echipei Petrolul, condusă de pe bancă de Nae Constantin, care din 6 jocuri disputate, are două înfrângeri și două egaluri. Petrolul are de disputat jocul cu CSA Steaua la Ploiești, programat duminică, apoi va evolua în deplasare cu Hermannstadt.

Declarația antrenorului echipei Hermannstadt, Marius Măldărășanu, după victoria cu echipa Concordia

Antrenorul echipei Hermannstadt, Marius Măldărășanu, a declarat după victoria cu echipa Concordia, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Ne așteptam la un meci greu astăzi, pe o suprafață de joc sintetică, care pune probleme oricărei echipe. Pot să-mi felicit băieții, pentru că au câștigat trei puncte mari, contra unei echipe bune, în contextul în care noi veneam după acel meci rău (n.r., egal în deplasare cu Unirea Slobozia) și au avut reacție. Important că cei care au intrat după pauză, au făcut-o bine, motivați. Nu știu dacă la meciul următor vom face schimbări la nivelul primului 11, dar mă bucur că toți au înțeles că trebuie să fim uniți până la capăt. Avem un lot valoros și nu pot juca decât 11 și atunci apar și nemulțumiri, pe undeva este normal.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

FCU Craiova învinge Dinamo și va putea evita jocurile de baraj pentru menținerea în Liga 1

 

Card image