București, 22 Ianuarie 2020

În derby-ul londonez din Premier League, Chelsea a remizat cu Arsenal pe Stamford Bridge

../Imagini-01-2020/Chelsea-Arsenal-2-2

În etapa intermediară cu numărul 24 din Premier League, marți pe stadionul Stamford Bridge, Chelsea și Arsenal au terminat la egalitate, scor 2-2, ambele goluri ale echipei Arsenal, au fost în inferioritate numerică, după eliminarea lui David Luiz, din minutul 26.

Chelsea a deschis scorul în minutul 28, prin Jorginho (pen), iar al doilea gol fiind marcat în minutul 84, de Cesar Azpilicueta. Pentru Arsenal, au înscris în minutul 63, Martinelli, iar în minutul 87, Hector Bellerin, a marcat golul egalizator.

După acest rezultat, în clasamentul Premier League, Chelsea ocupă locul 4, cu 40 puncte, în timp ce, cu 30 puncte, Arsenal se poziționează pe locul 10.

Declarația după joc a antrenorului echipei Chelsea

Antrenorul echipei Chelsea, Frank Lampard, a declarat după egalul cu Arsenal, conform site-ului oficial al clubului, următoarele: „Nu am putut valorifica avantajul terenului și am fost pedepsiți atunci când Arsenal a egalat, în circumstanțe bizare. Cesar Azpilicueta a marcat al doilea gol al nostru, dar din nou nu am reușit să ne menținem, fiind egalați. Când conduci cu 2-1, trebuie să faci elementele de bază corect. Noi trebuia să avem inițiativa cu adevărat nemiloasă în desfășurarea jocului, în a pasa destul de repede, de a fructifica ocaziile când vor veni.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Sevilla-Athletic-1-1

 

Citește și: Sevilla, adversara CFR-ului din 16-zecimile Europa League, a remizat acasă cu Athletic

Vineri, în prima partidă oficială pentru Sevilla, a etapei a 19-a, din La Liga, adversara echipei CFR Cluj, din 16-zecimile Europa League, a remizat pe propriul teren, scor 1-1 cu Athletic...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X