logo logo
Fotbal flash

În epilogul etapei a 11-a, CFR Cluj învinge în deplasare FC Argeș și urcă pe loc de play-off

20 septembrie 2022

 

Card image

Luni, pe stadionul Nicolae Dobrin, FC Argeș a pierdut partida cu CFR Cluj, scor 0-1, rezultat ce propulsează CFR Cluj pe locul 4, cu 18 puncte, din 9 jocuri disputate. Ținând cont de cele două partide restante, ambele în deplasare cu Hermannstadt și FCSB, este greu de presupus că echipa antrenată de Dan Petrescu, CFR Cluj, va obține 6 puncte și să treacă pe primul loc în clasament, alături de Farul și Rapid.

Golul victoriei echipei clujene, a fost înscris de căpitanul echipei Mario Camora, în minutul 63, cu un șut din apropierea porții lui Straton, după o respingere în față a acestuia, la centrarea lui Birligea.

FC Argeș a avut câte o mare ocazie de gol, în fiecare repriză, în minutele 22 și respectiv, 52. La prima ocazie, Garita scăpat singur spre poartă, nu a putut învinge portarul Scuffet, acesta a respins, mingea ajunge la Tofan, iar șutul acestuai din mijlocul careului, a fost respins de un fundaș din fața porții. În minutul 52, Jakolis a trimis din mijlocul careului, iar Scuffet a fost la post.

După acest rezultat, FC Argeș rămâne pe locul 10, cu 13 puncte. În etapa a 12, care se va disputa după meciurile din Liga Națiunilor, la începutul lunii octombrie, FC Argeș va evolua în deplasare cu FCSB, iar CFR Cluj va primi vizita echipei Petrolul..

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

FCSB a ieșit rău șifonată după deplasarea de la Ovidiu

 

Card image