logo logo
Fotbal flash

În epilogul etapei a 14-a, Rapid v FCU Craiova, scor 0-0, după un meci plăcut

02 Noiembrie 2021

 

Card image

Disputat luni la Mioveni, ultimul meci al etapei a 14-a, dintre Rapid și FCU Craiova, s-a încheiat cu un rezultat de egalitate, care mulțumește până la urmă ambele formații. Deși Rapid a dominat cea mai mare parte a meciului, cedând teren pe finalul meciului, când puteau și pierde partida, la ocazia lui Compagno, din minutul 71.

Rapid putea să marcheze prin Sefer, la cea mai mare ocazie de gol, în minutul 19, atunci când a trimis puternic din afara careului, mingea lovind vinclul porții lui Sorin Mogoșanu.

Deși la statistică, Rapid a condus la toate capitolele, echipa FCU Craiova s-a apărat cu exactitate, portarul Sorin Mogoșanu și-a salvat poarta cu multe intervenții sigure. Și portarul echipei Rapid, Horațiu Moldovan și-a salvat echipa cu o intervenție formidabilă la singura mare ocazie de gol a echipei vizitatoare și la singurul șut pe spațiul porții, în minutul 71.

După acest rezultat, Rapid urcă o poziție în clasament, ocupând locul 6, cu 23 puncte, iar FCU Craiova cu 13 puncte, ocupă locul 12. În ultima etapă a turului de campionat, Rapid se va deplasa luni în comuna din suburbia Bucureștiului, Clinceni, pentru jocul cu Academica. FCU Craiova, va întâlni sâmbătă acasă, pe Sepsi.

Declarația antrenorului echipei FCU Craiova, Flavius Stoican, după egalul cu Rapid

Antrenorul echipei FCU Craiova, Flavius Stoican, a declarat după egalul obținut cu Rapid, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Nu vreau ca numai unul din portari să fie titular și pe celălalt să-l țin rezervă, pentru că eu cred în ambii portari, chiar își fac datoria. Astăzi Mogolanu a avut câteva parade excepționale. Cred că Rapidul a avut inițiativa, cel puțin în prima repriză, apoi în adoua repriză, lucrurile s-au echilibrat. Până la urmă, este un punct de moral, pe care-l acumulăm în clasament și ne dă încredere că nu suntem cu nimic mai prejos decât echipele care sunt deasupra noastră.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

După hattrick-ul cu Luxemburg, Cristiano a ajuns la 115 goluri pentru Naționala Portugaliei

 

Card image