În epilogul etapei a 3-a, din play-out-ul Ligii 1, FC Voluntari învinge FC Viitorul, scor 1-0

București, 27 Aprilie 2021

../Imagini-05-2021/Jefte-Betancor

FC Voluntari a câștigat la limită și meritat jocul cu FC Viitorul, disputat luni pe stadionul Anghel Iordănescu, urmare a golului înscris de Jefte Betancor, din minutul 28, care este și golgheterul echipei, cu 7 reușite. Co o apărare bine organizată, a celor de la FC Voluntari, având-ul în centru pe Gabi Tamaș, jocul mai putea dura mult și cei de la FC Viitorul nu puteau pune nicio problemă porții lui Râmniceanu.

În afara golului înscris de Jefte, acesta a fost la un pas de a realiza dubla în minutul 57, atunci când a executat o lovitură liberă, iar portarul echipei FC Viitorul, Cojocaru, a respins în bară. Singura ocazie de gol a celor de la FC Viitorul, a fost cea din minutul 74, având-ul ca autor pe Radu Boboc, care a trimis peste poartă, din 10 metri.

După acest rezultat, FC Viitorul rămâne pe locul 7, în clasamentul play-aut, loc ce asigură participarea la barajul de promovare/menținere în Liga 1. Cele trei puncte obținute de FC Voluntari, o propulsează pe locul 4, liniștitor deocamdată, întrucât mai sunt 6 etape de disputat, destul de importante. În etapa a 4-a, FC Voluntari va evolua joi în deplasare, cu Dinamo, iar FC Viitorul va avea un joc destul de dificil în deplasare, tot joi, cu Poli Iași.

Declarația antrenorului Bogdan Andone (FC Voluntari), după succesul cu FC Viitorul

Antrenorul echipei FC Voluntari, Bogdan Andone, a declarat după succesul cu FC Viitorul, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Așa cum am mai spus-o, importante sunt punctele, nu este important nici spectacolul, nici câte goluri marchezi. Am spus și după meciul de la Iași că, este o tensiune imensă, întrucât sunt meciuri puține, puncte foarte importante. Este important fiecare punct, fiecare meci. Se joacă din trei în trei zile, apar suspendări, accidentări. Este foarte important, ca după fiecare meci, să te alegi cu ceva. După meci, am vorbit în vestiar cu staff-ul nostru să vedem ce jucători avem apți, pentru ca să vedem pe cine ne putem baza la meciul următor cu Dinamo.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X