În grupa C din UCL, Real Madrid învinge Union Berlin, cu un gol venit în ultimul minut de joc

București, 21 septembrie 2023

../Imagini-07-2023/Gol-Jude-Bellingham.jpg

Miercuri, pe stadionul Santiago Bernabéu, în prezența a peste 62 mii de spectatori, într-o partidă din prima etapă a grupei C, din Champions League, Real Madrid a învins cu scorul de 1-0, în ultimul minut al prelungirilor partidei, autorul golului fiind mijlocașul Jude Bellingham, cu un șut din apropierea porții.

Mijlocașul de origine britanică, Jude Bellingham, în vârstă de 20 ani, este de altfel și golgheterul campionatul intern al Spaniei, LaLiga, cu 5 goluri marcate, după 5 etape disputate.

Real Madrid a avut cele mai mari ocazii de gol, astfel, Rodrygo, în minutul 51, după un șut puternic din interiorul careului, mingea a lovit bara. A urmat ocazia lui Joselu, din minutul 63, cu o reluare excelentă cu capul, iar portarul Frederik Ronnow, a reușit să evite golul, respingând mingea în bară. O altă mare ocazie, a fost în minutul 69, prin Luka Modric, atunci când a trimis puternic din marginea careului, mingea a fost apărată de același Frederik Ronnow.

În celălalt joc al grupei C, Napoli a reușit victoria în deplasare cu formația portugheză Braga, scor 2-1. Etapa a 2-a a grupei C, programează la data de 3 octombrie, partidele Union Berlin v Braga, orele 19:45 și Napoli v Real Madrid, orele 22:00.

Reacții după partida Real Madrid v Union Berlin, scor 1-0

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a declarat după victoria cu Union Berlin, conform site-ului UEFA, următoarele: „A fost un test complicat pentru noi, Adversarul a fost bine organizat, nu a lăsat prea mult spațiu pentru a juca între linii. Am fost buni în pressing și în câștigarea mingii înapoi. Am fi putut marca mai devreme, e adevărat, dar e important să continuăm să marcăm. Niciodată nu renunțăm până când meciul nu se termină. Acest lucru nu este vital pentru mine sau pentru jucători, ci pentru spiritul acestui club. La pauză, am corectat câteva lucruri, le-am spus că avem nevoie de o risipă mai mare de efort, că vor scădea pe măsură ce meciul progresează și asta s-a întâmplat. În repriza a doua, am fost mult mai atenți la detalii. Am fost foarte atenți la fazele lor fixe de atac, unde Union este foarte bună, dar am fost pe picioarele noastre acolo.”

De partea cealaltă, antrenorul lui Union Berlin, Urs Fischer a declarat conform aceleiași surse, următoarele: „Desigur, suntem dezamăgiți, dar când mai ai un minut până să iei un punct de la Madrid, este de înțeles. În cele din urmă, sunt mândru de performanța echipei. După pauză, cu greu am făcut față, dar norocul a fost de partea noastră de mai multe ori. Una peste alta, Real sunt probabil câștigătorii meritați.”

Autor, Alexandru Neață

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X