logo logo
Fotbal flash

În grupa D, a preliminariilor World Cup, Franța a terminat la egalitate cu Bosnia și Herțegovina

02 Septembrie 2021

 

Card image

Într-o partidă a etapei a 4-a, din grupa D a preliminariilor World Cup, disputată miercuri la Strasbourg, Franța a remizat cu Bosnia și Herțegovina, scor 1-1. Golurile au fost înscrise de Antonie Griezmann, minutul 40, pentru Franța, respectiv, Edin Dzeko, pentru Bosnia și Herțegovina.

Trebuie precizat că, din minutul 51, Franța a evoluat în 10 oameni, după eliminarea fundașului Jules Kounde, pentru un fault destul de tare, după ce inițial arbitrul Sandro Scharer, îi acordase cartonașul galben, a revenit asupra deciziei după consultarea VAR și l-a eliminat.

Mijlocașul echipei CFR Cluj, Mateo Susic, a fost titular în echipa Bosnia și Herțegovina, având o evoluție în general bună. Din selecționata Franței, s-au făcut din nou remarcați atacanții Antonie Griezmann (cu 3 goluri, fiind și golgheterul Franței) și Kylian Mbappé, care nu a reușit să marcheze în aceste preliminarii.

În clasamentul grupei D, Franța conduce cu 8 puncte, urmată de Ucraina, cu 4 puncte, ambele echipe au câte 4 jocuri disputate. Cu numai 2 puncte, din trei jocuri, Bosnia și Herțegovina ocupă locul 4.

Reacția antrenorului echipei echipei Franței, Didier Deschamps, după egalul cu Bosnia și Herțegovina

Antrenorul echipei Franței, Didier Deschamps, a declarat după egalul cu Bosnia și Herțegovina, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „Este evident a fost mai greu în 10 oameni. Am avut câteva șanse, dar nu este rezultatul pe care l-am dorit. Desigur, ne-am dorit cele trei puncte, dar aceste campanii de calificare sunt dificile pentru toată lumea. Am mai obținut un punct și va trebui să căutăm mai multe în meciurile rămase.”

Portarul echipei Franței, Hugo Lloris,a declarat după jocul cu Bosnia și Herțegovina, conform site-ului Fotball.fr, următoarele: „Un pic de dezamăgire pentru că am vrut aceste 3 puncte, să împărtășim bucuria cu suporterii. Din păcate, a trebuit să ne mulțumim cu acest rezultat. Au existat meciuri în care nu am puttut obține rezultate mai bune, dar, în general, trebuie să ne îmbunătățim jocul, pentru a ne crea mai multe șanse.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Liga 1 | Punctaj maxim pentru CFR Cluj, după 5 etape

 

Card image