logo logo
Fotbal flash

În meciul de deschidere al Cupei Mondiale, Ecuador învinge echipa gazdă Qatar, scor 2-0

21 noiembrie 2022

 

Card image

În meciul de deschidere al Cupei Mondiale, în prezența a 67 mii de spectatori prezenți pe Al Bayt Stadium, Ecuador învinge echipa gazdă Qatar, scor 2-0, într-o partidă din grupa A, din care mai fac parte selecționatele Olandei și Senegalului.

Golurile echipei Ecuador, au fost marcate de Enner Valencia, minutele 16 (pen) și 31. Atacantul Enner Valencia în vârstă de 33 ani, component al echipei de club Fenerbahce, a fost nominalizat omul meciului.

Mai trebuie spus că formația Ecuador, reușise să înscrie încă din minutul 3, prin același Enner Valencia, dar golul nu a fost validat de VAR, pentru un ofsaid la construcția fazei. Deși stop cadrul cu faza respectivă arată o poziție de ofsaid de câțiva centimetri, nu este edificatoare pentru publicul telespectator, întrucât nu este prezentat simultan și momentul când a plecat pasa, putând exista un decalaj de ordinul unei secunde sau mai mult.

Următorul joc în grupa A, este între Senegal și Olanda, ce se va disputa astăzi la orele 15:00. În etapa a 2-a, Qatar va întâlni vineri Senegal, partidă mai accesibilă pentru echipa gazdă, în care speră să obțină prima victorie. Tot în aceiași zi, Olanda se va confrunta cu Ecuador, iar favorita grupei este de departe Olanda.

Declarația mijlocașul echipei Ecuador, Romario Ibarra, după victoria împotriva Qatar

După victoria împotriva Qatar, mijlocașul echipei Ecuador, Romario Ibarra, a declarat conform ziarului Futbol Ecuador, următoarele: „Tocmai am făcut istorie câștigând primul meci împotriva gazdei. Suntem foarte fericiți, ne vom bucura astăzi și vom pregăti ceea ce urmează, de mâine. Am mai avut unele oportunități, ne-a lipsit un pic eficacitatea, dar important a fost să câștigăm și am făcut-o. Toți rivalii sunt dificili, astăzi a fost un test complicat. Trebuie să ne odihnim bine și să ne gândim în continuare la ce va urma."

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

UTA și CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 1-1, în ultima partidă a etapei a 13-a

 

Card image