Încă o înfrângere rușinoasă a Naționalei României, sub comanda lui Mirel Rădoi!

București, 03 Iunie 2021

../Imagini-06-2021/Razvan-Marin

Mai rău de atât nu se poate, după ce Naționala României sub comanda lui Mirel Rădoi, a ratat calificarea la turneul final al EURO 2020, este aproape compromisă calificarea la Cupa Mondială din 2022, mai pierdem și acasă în amicalul cu Georgia, echipă clasată în ultimul clasament FIFA, publicat pe 27 Mai, pe locul 91. Să pierzi trei jocuri din 4 disputate în acest an, este un dezastru pentru selecționata României. Cu toate acestea, pe selecționerul Mirel Rădoi, nu-l deranjează, el se hrănește în continuare cu rezultatele din turneul final al Naționalei de tineret U21 din Italia și spune mereu că filosofia sa este atacul, dar neglijează cu bună știință, dacă o are, faza de apărare. Deși după aceste rezultate, demisia selecționerului ar fi cea mai bună soluție pentru fotbalul românesc, cei din conducerea FRF, nu au luat nicio atitudine.

În același clasament FIFA, România ocupa locul 43 și are toate premisele să mai coborare 1-3 locuri, ținând cont că, Scoția (locul 44) a terminat la egalitate cu Olanda, în amicalul de miercuri, iar următoarele echipe aflate pe locurile 47 și 48, Irlanda și respectiv, Irlanda de Nord, au amicale programate joi, cu Andora și repectiv Ucraina.

Urmează jocul amical cu Anglia din deplasare și nu se mai întrezărește nicio speranță în obținerea unui rezultat bun, ținând cont că Anglia, ocupă locul 4 în clasamentul FIFA și este calificată la turneul final EURO 2020. În preliminariile Cupei Mondiale, Anglia conduce în clasamentul Grupei I, cu 9 puncte din 3 jocuri disputate. Spre deosebire de Mirel Rădoi, care deabia și-a luat licența de antrenor, Anglia este condusă de pe bancă de Gareth Southgate, cu multă experiență, antrenând de-a lungul carierei trei cluburi importante din Regatul Unit, iar la fiecare dintre aceste cluburi a stat pe bancă cel puțin câte 5 ani.

Declarația mijlocașului Răzvan Marin, după eșecul României cu Georgia

După ratarea penalti-ului din minutul 65, atunci când Georgia conducea cu 1-0, autorul acestei ratări prin Răzvan Marin, s-a justificat în interviul acordat după joc la canalul TV ProX, spunând: „Nu neapărat că mă apasă ratarea penalti-ului, dar bineînțeles că-mi pare rău. A venit penalty-ul într-un moment important, era 1-0 pentru ei, rămăseseră și ei în 10 oameni și sunt sigur că dacă marcam din penalty, întorceam și rezultatul. Acum nu mai pot să mai schimb, mi-am dorit să dau gol. Bat tot timpul în partea mea stângă, am ratat, merg înainte. Am dat peste poartă, cred că a șters și bara, nici nu mai mi-am dat seama.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X