logo logo
Fotbal flash

Înfrângere zdrobitoare a echipei Sepsi, pe propriul teren, în fața liderului clasamentului FCSB

25 septembrie 2023

 

Card image

Duminică la Sfântu Gheorghe, într-un joc al etapei a 10-a, echipa Sepsi s-a prezentat lamentabil și a fost înfrântă de FCSB, cu scorul de 5-2. După înfrângerea de la Arad cu UTA, din etapa a 7-a, FCSB este la a 3-a victorie, la care se mai adaugă un rezultat de egalitate din partida restantă cu Hermannstadt, fapt ce își consolidează locul 1 din clasament, cu 25 puncte.

Golurile au fost marcate de Safranko, minutul 52 și Alimi, minutul 60, pentru Sepsi, respectiv, Adrian Șut, minutul 6; Olaru, minutul 11; Coman, minutul 56; Octavian Popescu, minutul 69 și Djokovic, minutul 75 (pen).

Echipei FCSB i-a ieșit jocul, a făcut aproape ce a vrut cu cei de la Sepsi, au atacat, s-au retras deliberat în apărare, însă adversarul nu le-a creat probleme. Jucătorii lui Liviu Ciobotariu, n-au făcut pressing, au stat rău de tot în teren, fiind o umbră a echipei din sezonul trecut, când era o echipă greu de învins, mai ales pe propriul teren.

În afara celor două goluri marcate, din repriza secundă, Sepsi a ratat cea mai mare ocazie de gol, în prima parte a meciului, mai precis în minutul 28, prin Varga, atunci când mingea reluată cu capul, a lovit bara porții lui Târnovanu.

În etapa viitoare, FCSB va primi vizita echipei U Cluj, locul 11 în clasament, iar Sepsi, va evolua în deplasare cu Farul (locul 9). Până atunci, la mijlocul acestei săptămâni, sunt programate meciurile din grupele Cupei României, astfel miercuri, Sepsi va evolua la Sibiu cu Hermannstadt, iar în aceiași zi, FCSB se va deplasa la Oradea, pentru partida cu FC Bihor.

Declarația mijlocașul echipei FCSB, Darius Olaru, după victoria cu Sepsi

După victoria cu Sepsi, mijlocașul echipei FCSB, Darius Olaru, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „A fost o partidă dificilă, știam că așa va fi aici, tot timpul am avut meciuri grele. Ne bucurăm că am câștigat și nu cred că am câștigat niciodată de maniera aceasta, mai ales aici, pe terenul lor. Trebuia să vină victoria, după un semieșec la Sibiu. Mă bucur că mi-a ieșit din nou, cu piciorul stâng, la golul al 2-lea. Cred că cei de la Sepsi au venit mai relaxați, în schimb, noi am fost foarte bine montați și am reușit să ne impunem.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
P

 

Rapid învinge Dinamo, scor 4-0 și urcă pe podiumul clasamentului

 

Card image